Zes vragen aan: Sanne Boer

Wil je jezelf even kort voorstellen?

Mijn naam is Sanne Boer, ben 26 jaar en woonachtig te Siddeburen. Sinds 2009 heb ik de webshop servies en brocante

 


Ik verkoop alleen maar oude spullen en het liefste gaan we zelf op reis naar Frankrijk en België.Nadat ik al jaren een eigen kalender maak en verkoop, heb ik afgelopen jaar ook mijn eigen woonboek uitgebracht; Faded Treasures. Deze verkoopt nog steeds erg goed. Zo goed dat hij bijna uitverkocht is. Ik verkoop aan klanten in Frankrijk, Zweden, Verenigde Staten, Duitsland, Denemarken en meer. Hier ben ik erg trots op. Dit jaar heb ik ook mijn eigen agenda gemaakt en ben ik begonnen met het ontwerpen van wenskaarten. Naast mijn webshop krijg ik steeds meer opdrachten binnen voor fotografie en styling. En help ik met het opzetten van webshops via mijnwebwinkel.nl.

Volgend jaar hoop ik mijn eigen winkel te openen in de units achter ons huis. Deze gaan we in het voorjaar verbouwen.

11f0b603ae4bc63a61cd72d4ad1655ee


Hoe ben je in aanraking gekomen met brocante?

Mijn moeder en ik zijn ongeveer tegelijk begonnen met brocante. We gingen met elkaar naar rommelmarkten, kwamen daar mensen tegen die een brocante winkel hadden en mochten hun huizen binnen bekijken. Hier raakte ik erg van geïnspireerd. Ik vond het zo leuk om een huis te hebben met spullen die anderen niet hebben, namelijk spullen met een ziel. En dus geen salontafel, Tv-meubel en dressoir uit dezelfde serie.

392e31fd05d902fb5a66c67a0e385e66

 

Wat is op dit moment het mooiste item in je huis?

Ik hou van apart unieke objecten die niemand anders heeft. Ik ben niet zo van mee gaan met de rest maar wil graag een ander beeld neerzetten. Laten zien dat je niet de boekjes hoeft te volgen. 
Ik ben een fervent verzamelaar van beboterd servies en dit spaar ik dan ook al een aantal jaar.

Daarnaast heb ik een witte opgezette pauw en zwaan, deze blijven favoriet. Verder vind je dingen in mijn huis als sleetse tuinkabouters, robuuste vazen en een oude operatielamp van een dierenarts. 
Op dit moment kan ik niet één item kiezen.

cd5a88dd948f635c4d9f769d6a9595e4

 

53e3c4cd9f7f9b8a3ff4422d5e32b0ac

 

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik ben een fan van Hans Blomquits, Pascale Palun, etcetera. Ik houd van die rommelige unieke stijl. Dit hoop ik volgend jaar ook in de winkel te kunnen laten zien. 
Onze zo juist verbouwde woonkamer hebben we erg licht en rustig gehouden omdat het niet een hele grote ruimte is. Ook hebben we de hobbykamer aangepakt en deze helemaal in de Pascale Palun stijl doorgevoerd. Muren, plafond en lijsten zijn in oud groen geverfd. En ingericht met onder andere oude vakkenkasten, enge poppen en shabby paspoppen. De vloer is onbewerkt en ruw gebleven. Ik ben hier erg blij mee.

 86d6ca4bb25d416140b712fe05923dbc

Is er nog iets wat je aan je interieur zou willen veranderen?

We hebben dit huis afgelopen april gekocht. We hebben net de woon- en hobbykamer klaar. We zijn met dit een half jaar bezig geweest.
Verder staat op het verlanglijstje nog een nieuwe keuken. Er zit nu een strakke keuken in met blauw blad en achterwand. Zo niet mijn ding. 
We hebben bij dit huis een enorme tuin en willen daarom ook heel graag het achterhuis (keuken en bijkeuken) nog 4 meter uitbreiden. Ik wil hier dan ook erg graag openslaande tuindeuren realiseren.
Verder willen we de badkamer naar beneden verplaatsen en boven de twee slaapkamers helemaal uitbreken, zodat de oude balken weer in het zicht komen. Ook willen we aanbouwen net als beneden, zodat er drie slaapkamers, in plaats van de huidige twee, gerealiseerd kunnen worden.

Daarnaast willen we de tuin ook nog aanpakken. Ons huis staat op een kavel van 1500 vierkante meter. 
Afgelopen zomer heb ik een pluktuin aangelegd met Franse hekjes. Ook hebben we units laten plaatsen voor de winkel, deze moeten nog afgetimmerd worden en hier wil ik dan graag een veranda. Dit is ideaal om met klanten even lekker buiten een kopje koffie te kunnen drinken. 
Daarnaast wil ik nog graag een pipowagen met kippen en moeten we onze houten schuur/ berging nog opknappen (door en door verrot). Aan de schuur komt dan nog een pergola. Plannen genoeg dus!

 4ee3a4ae9cff15972e2bc495ec7b8ba0

Welke items staan nog op je verlanglijstje?

Een mooie toonbank voor in de winkel. Een “nieuwe” grote eettafel, die van ons valt van ellende bijna uit elkaar, maar ik ben erg moeilijk met tafels. Daarnaast weet ik nog wel wat items die bij brocante collega’s in huis staan ;).

da7f8f1bb0aee76675f025c54380f925 
Foto’s: Sanne Boer servies en brocante  
No Comments Yet

Comments are closed