Zes vragen aan | Krista en Johan van de Beld

Wil je jezelf even kort voorstellen? 

Wij zijn Krista en Johan van de Beld. Ik ben werkzaam in de mode en Johan in het groen.

 
IMAG0437

Hoe ben je in aanraking gekomen met brocante? 

Al jaren merk je dat je smaak toch anders is dan de grote warenhuizen je voorspiegelen, juist de oude en geleefde spullen geven herkenning en een bepaalde sfeer en warmte.
We zijn nu ongeveer anderhalf jaar bezig met onze webwinkel aan de punt brocante en merken een grote behoefte aan juist eigen en unieke spullen. Je maakt tenslotte zelf je omgeving waar jij je thuis en veilig voelt en dat bepaald niemand anders voor jou.
 
IMAG0435

Wat is op dit moment het mooiste artikel in je huis? 

Ons geliefde meubel welke nooit weggaat (zeg nooit nooit …) is de grote gele kast in originele kleur maar ook het net aangeschafte kozijn met sierijzer is een favoriet.
Waar ik , Krista , juist meer van geleefd landelijk hou, heeft Johan juist een meer curiosa ingeving zoals opgezette dieren en schedels …
12305734_1633188946933703_1808655696_n
 
IMAG0199-2

Waar haal je je inspiratie vandaan? 

Wij halen onze inspiratie juist veel bij onszelf en natuurlijk de bladen. In het tijdschrift Liefde voor Brocante staan we in het november nummer vermeld, wat natuurlijk erg leuk is en waardevol.
We draaien nog maar 1,5 jaar mee in de verkoop van brocante maar ons vaste werk hebben we reeds kunnen verkorten om meer tijd te steken in de webwinkel. Juist samen bezig zijn met deze hobby/werk geeft ons veel voldoening.
De wens is een loods of het liefst een plekje in het groen, Johan zijn achtergrond, is dan ook een grote wens . Het liefst een oud boerderijtje. Durf te dromen.
 
IMAG0434

Is er nog iets wat je aan je interieur zou willen veranderen? 

Ons interieur verandert voortdurend. Steeds nieuwe spullen en dus zijn we niet echt gehecht aan alles, vaak veranderen houdt het leuk. Maar de okerkleurige kast blijft, dus daar moet het altijd bijpassen.
Eventueel zou een nieuwe vloer ook geweldig zijn maar een geheel ander huis in een landelijke omgeving staat ook op het lijstje.
IMAG0401

Welke items staan nog op je verlanglijstje?

We hebben niet echt een item wat we zoeken, meer een plek om groter te groeien en naast de webwinkel ook een verkoopruimte te hebben.

IMAG0436

2 Comments
  1. Heel sfeervol bij jullie thuis!
    En ik zou die grote oker gele oude kast ook nooit weg doen hoor, hij is gaaf!!!
    Zou super zijn als jullie de droom van een oud boerderijtje konden waar maken…dus gewoon blijven dromen hoor!!!

  2. goede morgen ik kijk ieder keer naar je site vin het prachtig zo gaaf alle maal prachtig gewoon