Zes vragen aan | Jet Westrik

Wil je jezelf even kort voorstellen? 

Ik ben Jet Westrik en woon in het mooie Drenthe. Ik ben gelukkig getrouwd en heb drie geweldige kinderen. Ik woon helaas niet in een oud huis, maar in een nieuwbouwwoning, waar ik probeer de style van brocante goed tot zijn recht te laten komen. 
 

 
Assen Jet 72 dpi-1
 

Hoe ben je in aanraking gekomen met brocante? 

Ja, hoe ben ik in aanraking gekomen met brocante… ik denk dat het in mijn genen zit. Mijn oma (van mijn moeders kant) fietste vroeger ook alle antiekwinkels af en kwam dan ook altijd met van alles thuis. Vroeger als kind had ik al veel interesse in oude dingen. Natuurlijk is mijn smaak in de loop van de tijd wel veranderd maar de liefde voor oud en brocante zat er altijd al in.
 
Assen Jet 72 dpi-15

Wat is op dit moment het mooiste artikel in je huis? 

Op zich heb ik niet een item wat ik perse het mooiste vind. Ik kan bepaalde combinaties  mooi vinden en kan moeilijk spullen weg doen, helemaal als het spullen zijn waar ik het verhaal bij ken, of wat uit de familie komt. Maar ja je huis is wel een keer vol en dan moet je soms keuzes maken. Gelukkig heb ik een website waar ik die spullen dan weer op verkoop: www.jetendoortje.nl. Maar ik heb ook wel eens spijt gehad dat ik bepaalde artikelen heb verkocht. Gelukkig heb ik dan weer een reden om op pad te gaan.
 
Assen Jet 72 dpi-10

Waar haal je je inspiratie vandaan? 

Mijn inspiratie haal ik uit woonbladen zoals de Jeanne D’arc Living en Liefde voor Brocante. En van Pinterest en Instagram.
Assen Jet 72 dpi-25
 
Assen Jet 72 dpi-37

Is er nog iets wat je aan je interieur zou willen veranderen? 

Er is eigenlijk niet iets wat ik perse zou willen veranderen. Misschien een keer een oude kast voor de tv, maar daar ben ik niet echt naar op zoek, daar moet ik zo een keer tegen aanlopen. Verder vind ik het wel prima zo.
 
Assen Jet 72 dpi-38

Welke items staan nog op je verlanglijstje?

Welke items ik nog op mijn verlanglijstje heb, dat zijn er op zich niet zo heel veel. Waar ik wel gek op ben zijn paspoppen. Dus als ik die een keer tegen kom voor een schappelijke prijs gaat die zeker mee naar huis.
 
Assen Jet 72 dpi-3

 

5 Comments
  1. Is helemaal van binnen niet te zien dat het een nieuwbouw huis is.
    Wat heb je het prachtig, sfeervol ingericht.
    En die serre deuren, en die mooie vloeren…wauw!!!!

    Gaaf hoor!