Zes vragen aan | Agaath Prins

Wil je jezelf even kort voorstellen?

Mijn naam is Agaath Prins. Sinds een half jaar wonen mijn man en ik weer in Drenthe, na bijna 30 jaar in het midden van het land te hebben gewoond. We houden allebei van het platteland en waren de koning te rijk dat we hier een baan kregen en een prachtig huis tegenkwamen met genoeg ruimte voor onze hobby’s: brocante en opknappen van meubeltjes. Omdat er zoveel in huis kwam, (en dat is herkenbaar, lees ik altijd bij anderen) moet er ook wel wat uit, en zo ben ik ook begonnen met af en toe iets te verkopen, nu ook met een eigen Facebookpagina: Het Kroontje

WP_20151228_001
Hoe ben je in aanraking gekomen met brocante?

Ik ben in aanraking gekomen met brocante omdat interieur altijd al belangrijk voor me was. Zo ben ik ook opgegroeid: dochter van een architect die van strak en design hield, maar mijn moeder hield van antiek. Dit combineren was bij ons thuis heel gewoon. Nog steeds dankbaar voor, het heeft me dan ook geleerd met combinaties te spelen.

WP_20151213_003

Wat is op dit moment het mooiste artikel in je huis?

Mooiste artikel… moeilijk… Maar dan ga ik toch voor de servieskast met spiegeldeur! Prachtig wit vooral in combinatie met het andere witte kastje ernaast!

WP_20151126_001 (1)

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Inspiratie haal ik uit de bladen, Pinterest, via de verschillende groepen op Facebook en bij brocante vriendinnen. Ook samen op pad gaan is altijd leuk en dan samen bekokstoven hoe iets neergezet kan worden.
Ik heb veel leuke en aardige brocanteurs en brocanteliefhebbers leren kennen.

WP_20160104_002
Is er nog iets wat je aan je interieur zou willen veranderen?

We zijn nog volop met de verbouwing bezig, dus dan als er nog iets veranderd mag worden: dan graag de andere kant van de bovenverdieping. De bedoeling is om daar nog 2 logeerkamers te maken zodat onze kinderen allemaal hun eigen kamer hebben en zodat er veel vrienden kunnen blijven logeren. Dat vinden we zo gezellig!

WP_20151112_013

Welke items staan nog op je verlanglijstje?

Ik zou nog heel graag 3 JDL friezen willen hebben. We hebben 3 gelijke ramen: 2 in de keuken en 1 in de eetkamer. Maar daar moet ik nog even voor doorsparen ;).

WP_20150727_003

5 Comments
  1. Mooie combi van wit, brocante en ik zie toch ook duidelijk de RM-Stijl. Ik houser van……