Binnenkijken| Brocante tuin deel 2

Enkele weken geleden hadden we al een bericht over de brocante tuin. Maar nu het komend weekend weer erg lekker zomerweer wordt én we daarom vast weer tijd in onze tuin doorbrengen, wil ik jou nog wat extra tuininspiratie geven.


Credits; lithenstradgard

Kiezelsteentjes geven je tuin al gauw een Frans sfeertje en zeker als deze ook nog gecombineerd worden met een prachtige druivenboom.  Maar wat het meest opvalt aan dit plaatje is toch wel de deur. 

Credits: Anja Aalders

Dat je op eenvoudige wijze je tuin al een heel ander effect kan geven, laat Anja ons hier wel zien.
Door twee witte rozenboompjes in zinken emmers te zetten creëer je makkelijk een brocante sfeer. De tuintafel die wat eenvoudig is heeft door het kanten kleed een romantische sfeer gekregen. En ben je klaar met tafelen dan kruip je lekker met een boek op het kinderbedje wat is omgetoverd tot een bankje, door gewoon een van de zijkanten naar beneden te klappen. 


Credits: weisses Herz

Dat een Frans flessenrek al handig is om je keuken te gebruiken als mokkenrek dat wist ik al wel. Maar ook in de tuin geeft het een heerlijk nonchalant effect zo gecombineerd met de oude plantenpotjes hangend aan het rek. Bovendien is het nog handig ook, want je hebt zo altijd een potje bij de hand voor nieuwe plantjes.


Credits: Minna Mercke Schmidt

Wat een heerlijke nonchalante sfeer heeft deze tuin. Hier mag en kan zo te zien alles. 

Woon je wat kleiner en heb je maar een kleine tuin of zelfs alleen een balkon, dan kan dit de oplossing zijn om toch de brocante sfeer van binnen ook buiten neer te zetten. Een tafel in elke gewenste formaat met daarop wat veilingkratjes zorgt ervoor dat je een klein tuintje in de hoogte kan creëren. Een paar decoratiespullen en wat plantjes erop en je bent klaar.

 

No Comments Yet

Comments are closed