Meer groen in huis met de asparagus plant

We zitten al weer even in januari. De drukke decembermaand ligt weer achter ons. In december is het huis altijd extra gezellig met winterse decoraties en uiteraard de kerstboom. Maar deze zijn weer verdwenen en dat geeft toch gelijk weer een lege plek. En die moet worden opgevuld. Bij ons thuis zijn we gelijk op zoek gegaan naar een vervanger voor onze kerstboom. Na een rondje tuincentrum namen we de Asparagus plant mee naar huis.

brocanteblogmagazine100

Een plant die een beetje doet denken aan de veren van een vogel, zo zacht voelen de bladeren aan. Het is een kruising tussen twee planten; namelijk een krulvaren en de asperge plant, die je buiten vind op de aspergevelden. Je weet wel die groente ?

brocanteblogmagazine101

brocanteblogmagazine106

brocanteblogmagazine102

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw inrichting met bloemen en planten? In de 1e editie van 2017 van ons magazine vind je namelijk nog meer botanische styling tips. Verkrijgbaar in de winkel vanaf 24 januari.

5 Comments
 1. Hallo Colinda,
  Mooie vervanger van de kerstboom heb je daar neergezet.
  Alleen….met de Aspergeplant wordt de alom bekende hangende sierasperge bedoeld.Absoluut niet de groente!
  Groetjes,
  Astrid.

 2. Ik vind zo een plant helemaal het einde nu jullie hem zo hebben laten zien top

 3. Echt een fantastische mooie plant Colinda alleen….is het géén aanrader met twee jonge katjes in huis, in een mum van tijd heb je alleen nog maar een paar dunne, kale sprietjes over!!! ???
  Lieve groetjes,
  Brigit ❤

 4. Erg mooi!, helaas kan ik hetniet neer zetten de katten dames zijn er namelijk ook gek op. Met de kerst gezellig tussen de amarylissen niet dus..?☹️