5 x Brocante kerstinspiratie voor jou

Onder onze hashtag #brocanteblogathome vind je op Instagram de mooiste interieurfoto’s bij andere brocanteliefhebbers thuis. Zo ook natuurlijk tijdens de kerstmaand december. Omdat we natuurlijk pas in januari met een nieuwe editie van ons tijdschrift Brocante Blog Magazine komen, zou het jammer zijn als we deze foto’s niet met jou als lezer kunnen delen. Daarom hebben we dan ook enkele van deze foto’s gekozen om aan jou te laten zien.

 

In de landen om ons heen wordt er al volop gedecoreerd voor de kerst. De Duitse Parcelle  heeft dan ook alweer enkele kerstdecoraties uitgepakt en uitgestald. Wij zijn vooral fan van het mooie heiligenbeeld. 

Deze foto is van Jolanda Sonnemans en geeft een terugblik op haar kerstinterieur in 2016. Ze is nu aan het bedenken hoe ze het dit jaar wil hebben. Als ze dat weer in deze sfeer gaat doen, dan zal dat zeker weer een prachtig plaatje worden.

 

Het huis van Judith is al weer een klein beetje in wintersfeer, met een paar geweien, kerstballen en dadeltakken in een mooie brocanteschaal.

 

Kleurtjes doen het altijd goed met kerst. En ook oude houten poppetjes van De Notenkraker zorgen voor veel sfeer in dit kersttafereeltje van het Deense Froekenanker.

Amaryllisbollen blijven mooi om met te decoreren. Je kan ze gemakkelijk op bijvoorbeeld een mooie schaal leggen met verschillende materialen erbij. Net zoals Jwmpeters8.

 

 

 

2 Comments
  1. Wat een prachtige foto’s, heerlijk even genieten van wat andere maken.
    Wens jullie hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2018 toe!