Inspiratie | Herfst in huis

De herfst heeft nu toch echt zijn intrede gedaan, en de lange zomeravonden hebben plaats gemaakt voor binnen zitten op de bank met een warm plaid. Deze tijd van het jaar is er ook een voor het decoreren van je huis met mooie herfstmaterialen uit het bos en van het land. Mooie pompoenen, kalebassen, besjes en allerlei peulvruchten. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar mooie inspirerende foto’s waar herfstmaterialen met brocante zijn gecombineerd.

herfst brocante

Bron: digdigs.com photo made by awesomephotography

Groen met zink doet het altijd goed.

 

weegschaal

Bron: brocantehuuske

 

korset

Bron: findinghomeonline.com

 

korset

Bron: vibekedesign

 

brocante

Bron: nellyvintagehome

 

korset

Bron: allseasons 

2 Comments
  1. Oh ik vind de Herfst…ondanks dat je blijft vegen om te voorkomen dat de Herfst bladeren van de planten, en de Prumus en de Magnolia boom, ook naar binnen waaien, en het in huis s’avonds ook al…vesten aan doen, wordt (wil de verwarming nog niet aan)…zo’n mooi seizoen!!!
    Prachtig al die herfstkleuren, en zelfs de geur van de Herfst, als ik vanuit de voordeur klein stukje rechts en dan het kleine bruggetje over…wandel door het Park…zo genieten!!!!!!
    Binnen licht een mooie grote nieuwe Dadel tak op de side table, hortensia bloemen uit eigen tuintje (mooi ingedroogt) staan in een oude wit emaille buik kan, en s’avonds de waxinelichtjes in oude Franse jam glazen, met oude bakvormpjes er ondrr, met mos er op, ‘aan’….en dan knus met een theetje, en een brok Fair trade pure chocolade ( uit de koelkast)….op de bank heerlijk genieten, en dan ineens bezeffen, hoe dankbaar je daarvoor moet zijn, dat je daarmee gezegend bent!!!!

    Lieve groetjes, en een mooi weekend!