Inspiratie | Brocante woonboeken voor jou

Vind jij het ook heerlijk om op de bank onder een dekentje weg te kruipen met een goed (brocante) woonboek, op zoek naar allerlei inspiratie? Dan heb ik hier voor jou wat mooie brocante boeken tips. 

 

fadedtreasures

Sanne Boer een vriendin van mij, misschien ken je haar al wel van de prachtige binnenkijkers op onze site. Zie woonkamer en slaapkamer. Ze heeft in 2014 haar eerste woonboek Faded Treasures uitgegeven. Een prachtig woonboek vol met binnenkijkers bij haar eigen thuis ( nog in haar oude huis) en bij verschillende mensen in Nederland en zelfs bij iemand uit Oostenrijk. Ook staat het boek vol met allerlei informatie over diverse brocante onderwerpen, zodat jij er nog meer over te weten komt. Echt een aanrader mocht je hem nog niet in je bezit hebben. 

Koop Faded Treasures 

fadedtreasures1

**********************************************************************************************************

full35197457

Begin december verscheen het allereerste woonboek van Jeannette Philipse in samenwerking met Linda van der Ham en fotografe Anneke Gambon.  Een prachtig boek vol met mooie foto’s uit het huis van Jeannette. Zij is bij vele liefhebbers van brocante een bekende brocanteur en heeft in Nijmegen dan ook haar eigen brocante winkel Philipse Vintage en Brocante.  Ze laat zowel in haar winkel als haar eigen huis zien dat ze een meester is in het decoreren en etaleren, in haar zo bekende eigen stijl. 

Koop Living the Bohemian Dream 

full35197457_a

2 Comments
  1. Idd heerlijk onder een plaidje op de bank weg kruipen, en genieten van de prachtige boeken, met mooie styling foto’s waar je weer een boel inspiratie door krijgt…om weer eens e.a in huis te gaan veranderen!!?

  2. Prachtige woonboeken, ben in bezit van beide……. beide heel verschillend…….maar echt genieten
    Woonboeken om nooit genoeg van te krijgen en heel veel inspiratie op te doen