Inspiratie | Brocante ladder nodig?

Oude brocante ladders zijn erg decoratief en op enorm veel plekken in je huis te gebruiken. Wat te denken als handdoekenrek in je badkamer of in je keuken? Of als magazinehouder in de woonkamer of gezellig in de slaapkamer met kleding eraan? En heb je wel eens gedacht aan buiten in de tuin of onder je overkapping met plantjes op de traptreden? Wij laten je vandaag in ieder geval wat inspiratie zien, met wat je allemaal wel niet kan met een oude ladder.  

 

ladder
Bron: fleaingfrance.tumblr.com

Door het gebruik van extra planken is deze ladder een soort van etagère geworden waar je je mooiste serviesgoed op kan uitstallen. Een erg leuk idee voor in je keuken, waar het zeker een uniek object is. 

ladder
Bron en fotografie : Elly vitahuset.nl

Door gebruik te maken van  haken, die je bijvoorbeeld kan kopen in de bouwmarkt, kan je dingen ophangen aan een ladder. Hier zijn er kannen aan opgehangen maar je kan er bijvoorbeeld ook emmertjes aan hangen waar je iets in doet. 

brocante paard
Bron: Fadedcharmcottage

Een van de eenvoudigste manieren om een brocante ladder leuk te decoreren is toch wel door er een handdoek of een oude graanzak overheen te hangen. 

ladder
Bron: Fadedcharmcottage

Een oude waterzak die nu is gestyled met een paar mooie gedroogde hortensia’s.

brocante paard
Bron: vosgesparis

Naast het gebruik als magazinehouder is deze ladder ook nog gebruikt als lampenvoet, door er eenvoudig weg een lamp met een lang snoer aan te hangen. Ideaal om snel even ergens extra licht te hebben. 

5 Comments
  1. Echt leuk die oude ladders, ben ook heel blij met de ladder die ik bij de Brocante in de Kerk Fair in Edam bij één van m’n Brocante vriendinnen heb gekocht.