Brocante kerst in de kinderkamer

Ik vind dat je je met kerst niet hoeft te beperken tot de benedenverdieping van je huis.  Je mag ook best de buitenkant van je huis, de tuin en ook zeker de bovenverdieping van je huis decoreren. En op de bovenverdieping beperk ik mij niet alleen tot onze slaapkamer. Ook de kamer van onze zoon Luca moest er aan geloven.

Afgelopen week liet ik je nog een een paar foto’s zien van de trap op de kamer van onze zoon Luca gedecoreerd met engelenvleugels en oude kerstballen. Ondertussen heb ik al weer een ander idee bedacht. En ook uitgevoerd. Hoezo ben ik veranderlijk? Dat lijkt maar ;-).

dsc09058

Aan de trap hangt nu een krans van gedroogde Clematis ranken. Deze gaan in het winterseizoen zo mooi pluizen. Erin heb ik heel simpel een paar oude gekleurde kerstballen en een oude kerstbal in de vorm van een klok (of is het nu eigenlijk een wekker) gehangen. Dat was het eigenlijk wel. Het groen van de kerstballen past perfect bij het groene plaid wat normaal ook op de trap hangt.

dsc09056

De kerstspulletjes die van de week aan de ladder hingen zijn inmiddels naar beneden verhuisd. Daar heb ik namelijk ook nog een ladder staan…

No Comments Yet

Comments are closed