Shoppings | Spullen voor in je keuken

De keuken is een plek in huis waar je veel tijd doorbrengt. Een uitstekende plek dan ook om oud en nieuw te mixen in je huis.  

frantic_verstelbare_kruk_eyoba

Ben jij gezegend met een prachtig kookeiland met bar gedeelte? Dan is deze nieuwe kruk naar oud model een mooie eyecatcher. Deze is ook in hoogte verstelbaar dus ideaal om ook aan een normale eettafel te gebruiken. 

Barkrukken
Barkrukkenwinkel.com

full33326838

Schalen zijn altijd handig om te gebruiken, deze zijn licht verweerd door het intensieve gebruik. Ze staan vast super in een mooie buffetkast.

Servies & brocante 

flint_frantic_eettafel_bruin_zwart_eyoba

Ben je op zoek naar een stoere eettafel dan heb ik er nu één voor je gevonden? Een ijzeren frame met een mooi houten blad erop zorgt voor een stoere uitstraling. Ik denk zelf dat het een prima combinatie is met de barkrukken van de Barkrukkenwinkel.

Ronde eettafel
eettafel.com

stokbroodmandje

Ik zie hem al op de zondagochtend op tafel staan gevuld met heerlijk vers stokbrood. Jij ook? Koop dan dit leuke stokbroodmandje bij Meneertje Luca.

Meneertje Luca

 

full33916257

Een mooie snijplank mag niet ontbreken in de keuken. Deze porseleinen van Boch is te koop bij Fort Lapin.

Fort Lapin

flint_-_andrenine_buffetkast_-_zwart_-_wit_-_eyoba

Een mooie buffetkast of rek om al je brocante servies uit te stallen is een “must have” vind ik persoonlijk.  Deze zwarte buffetkast is door de kleur en het model erg bijzonder.

Landelijke meubels
Vavave.nl

terrine6a

Terrines kan je in alle soorten, maten en kleuren vinden. Deze witte uit Frankrijk is te koop bij Meneertje Luca. 

Meneertje Luca

No Comments Yet

Comments are closed