Shoppings | De mooiste lampen speciaal voor jou

Een lamp heb je altijd nodig, vooral nu het de laatste weken ’s avonds steeds vroeger donker wordt. Het leuke aan de herfst en winter vind ik dat er ’s avonds een geheel andere en vaak ook warmere sfeer in huis aanwezig is. Dit komt mede door het gebruik en model van de juiste lamp. Er zijn namelijk nogal wat verschillende lampen.


Hieronder heb ik een aantal lampen voor je uitgezocht:
leitmotiv_-_single_key_daddy_-_wit

leitmotiv_-_double_key_daddy_-_wit_sfeerfoto_1

Deze staande vloerlamp is bijzonder door zijn lampenkap waaraan de vorm van een sleutel is bevestigd. Het geeft een beetje een nostalgisch sfeertje, omdat het nu lijkt of je de lamp aan moet draaien om deze aan te zetten. 

Maar door het strakke design van de voet en kap vind ik hem ook perfect staan in het interieur van nu.

vloerlampen
Eyoba.nl 

 

IMG_3368

Dit bureaulampje vind ik leuk voor op een stoere jongenskamer, vooral de combinatie van het houten voetstuk met het metaal vind ik erg mooi. 

Packhuys West

full29485349

Deze Franse bloemen kroonluchter zou in menig meidenkamer niet misstaan. Zelf hebben we in onze slaapkamer een vergelijkbaar exemplaar hangen.

Goldie Brocante

 

eth_pipe_tafellamp_zilver_eyoba 

Heb jij een industriële look in jouw huis?  Dan is deze stoere tafellamp van metalen pijpleidingen misschien wel wat voor jou. Je weet in ieder geval zeker dat je een unieke lamp hebt die weinig mensen zullen hebben. 

 

tafellampen
Tafellampencenter.nl

No Comments Yet

Comments are closed