Binnenkijken | De kinderkamer van lieve Fee

Kleine prinsesjes worden groot en zo ook Fee, de dochter van Maaike en Focco van Haperen. Nu dit lieve kleine meisje al weer 3 is geworden, is haar babykamer onlangs ingeruild voor een echte meiden kinderkamer. Haar ouders wonen in een vrijstaand nieuwbouwhuis in jaren 30 stijl, maar dat het een nieuwbouwhuis is, is aan de binnenkant niet te zien.

Het huis is ingericht met meubels in landelijke stijl en is aangevuld met oude brocante vondsten, die Maaike regelmatig zelf gaat zoeken in binnen- en buitenland, voor haar bedrijf Pronck en Praal Brocante. Af en toe gaat zelfs kleine Fee mee.

De brocante wordt er dus al met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Het verrast je dan vast ook niet dat er in de kinderkamer van Fee veel oude brocante vondsten te vinden zijn.  Onder andere een mooi oud bed, een kast in de originele witte verf en een oud schoolbankje. De kamer is lekker ruim en oogt licht mede door de witte houten vloeren. Twee wandjes in de kamer zijn roze geverfd (kleurcode GN100-09) van het eigen merk van de Gamma en de andere wanden zijn wit gelaten.

P1160580 logo

P1160585 logo

 

 

Naast de brocante meubels is de kamer aangekleed met een paar nieuwe accessoires zoals de tasselslinger en de pomponhanger tegen de wand in de meidenkleur roze. Leuk detail is in de kamer het balletpakje, met daarbij een kroontje en toverstafje. Deze hebben een speciale betekenis voor Maaike en Focco want deze hebben ze gebruikt voor het geboortekaartje van Fee.

P1160581 logo

P1160582 logo
P1160587 logo

 

Bron | brocanteblog.nl   Fotografie Maaike van Haperen/ Pronck en Praal

2 Comments
  1. Ik vind dit een hele schattige en rustgevende kamer. Dat zachte roze afgewerkt met dat wit geeft de kamer echt een super schattige stijl. Echt super leuk dit!