Over ons

Hoi, wij zijn Colinda (31) en Jeroen (32), getrouwd en samen hebben we drie kindjes en een hond. Onze zoon Luca is geboren in augustus 2012, onze dochter Fleur in juli 2014 en onze jongste Jules in januari 2018. We wonen in de provincie Zeeland in een oud huis, gebouwd rond 1910 met een Franse kap, leuke tuin en schuur.

Eind 2014 zijn we met Brocante Blog.nl gestart om onze passie voor brocante te delen met andere liefhebbers. Voor ons gevoel konden we onze eigen specifieke liefde voor brocante, voor echt oud en geleefd, niet genoeg duidelijk maken en gingen op zoek naar nog meer mogelijkheden om dit te kunnen uiten. En dat is dus deze blog geworden. We bloggen alleen over de dingen die we zelf mooi, leuk en interessant vinden. Het is dus ook onze persoonlijke kijk hier op. We geven je graag de leukste adresjes om brocante te kopen, een kijkje op de markt als we gaan inkopen, de mooiste binnenkijkers bij huizen van overal ter wereld. En natuurlijk ook een agenda van markten en fairs die je niet moet missen. Inmiddels hebben we behoorlijk wat bezoekers en pageviews per maand.

Sinds april 2016 geven we ons tijdschrift genaamd Brocante Blog Magazine in eigen beheer uit. Hierin vind je onder meer uitgebreide, gevarieerde en inspirerende binnenkijkers, een uitgebreide brocantefair kalender, marktreportages, columns, interviews en nog heel veel meer. Maar liefst 130 pagina’s boordevol met brocante inspiratie voor jou!

Veel leesplezier en inspiratie toegewenst,

Colinda & Jeroen