Over ons

[thb_dividers style=”style6″]

Hoi, wij zijn Colinda(29) en Jeroen(30), getrouwd en samen hebben we twee kindjes en een hond. Onze zoon Luca is geboren in augustus 2012 en onze dochter Fleur in juli 2014. We wonen in de provincie Zeeland in een oud huis, gebouwd rond 1910 met een Franse kap, leuke tuin en schuur.

Eind 2014 zijn we met Brocante Blog.nl gestart om onze passie voor brocante te delen met andere liefhebbers. Voor ons gevoel konden we onze eigen specifieke liefde voor brocante, voor echt oud en geleefd, niet genoeg duidelijk maken en gingen op zoek naar nog meer mogelijkheden om dit te kunnen uiten. En dat is dus deze blog geworden. We bloggen alleen over de dingen die we zelf mooi, leuk en interessant vinden. Het is dus ook onze persoonlijke kijk hier op. We geven je graag de leukste adresjes om brocante te kopen, een kijkje op de markt als we gaan inkopen, de mooiste binnenkijkers bij huizen van overal ter wereld. En natuurlijk ook een agenda van markten en fairs die je niet moet missen. Inmiddels hebben we behoorlijk wat bezoekers en pageviews per maand.

Daarnaast hebben we sinds 2015 de advertentiesite BrocanteMarktplaats.com opgericht. Hier kan je antiek, brocante, landelijk en vintage items kopen en verkopen. Deze site is voor zowel de particuliere- als zakelijke verkoper. Het plaatsen van een advertentie is gratis.

Sinds april 2016 geven we ons tijdschrift genaamd Brocante Blog Magazine in eigen beheer uit. Hierin vind je onder meer verschillende sfeervolle binnenkijkers, een zeer uitgebreide brocante fairs en rommelmarkten agenda, marktreportages, columns, interviews en nog heel veel meer. Maar liefst 130 pagina’s boordevol met brocante inspiratie voor jou!

Veel leesplezier en inspiratie toegewenst,

Colinda & Jeroen