Markttip ‣ Brocante landelijke markt Drachten – 18 & 19 november

Op 18 en 19 november wordt van 10.00 tot 17.00 uur alweer de achtste editie gehouden van Brocante landelijke markt Drachten in de evenementenhal van het Fries Congrescentrum.

Stands en kramen bieden met een knipoog naar de kerst inspiratie voor verschillende woonstijlen met de mooiste brocante en nieuwe landelijke woonaccessoires, aangevuld met onder meer bloemen en kleding. Met ongeveer 85 standhouders biedt ook deze najaarseditie weer veel sfeer en gezien de ervaring met voorgaande edities is te verwachten dat er ook nu weer bezoekers uit binnen- en buitenland zullen komen. Ben je al tijden op zoek naar dat unieke stukje brocante? Je kunt het hier misschien zomaar vinden. Standhouders of mensen met wie je via sociale media in contact bent gekomen, kun je eindelijk eens in levenden lijve ontmoeten. Bijpraten of even uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje kan op het horecaplein, waar ook een aantal foodstands aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom.

Friescongrescentrum, Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten
www.brocantelandelijkemarktdrachten.nl

 

Brocante landelijke markt Drachten

▶︎ WANNEER  18 & 19 november 2017 van 10.00 tot 17.00 uur

▶︎ ADRES Friescongrescentrum, Oprijlaan 3, 9205 BZ Drachten

▶︎ ENTREE €4,50, tot en met 12 jaar gratis. Gratis parkeren

▶︎ MEER INFORMATIE www.brocantelandelijkemarktdrachten.nl

 

 

Fotografie – Marjanna Alma Fotografie

 

 

 

 

 

4 Comments
  1. Ik zou eerst eens afvragen of het wel brocante was.
    En in wat voor zetting het geheel plaats vind.
    Wanneer dat is gebeurd zou je kunnen overwegen om dit wel of niet te gaan plaatsen in de mooie blad

    1. Het heet brocante en landelijke markt drachten, dus naast brocante kan je er ook een aanbod landelijke spullen vinden. En ik geloof dat er ook wel genoeg kramen met brocante staan 😉 Voor iedereen wat wils.

  2. Wij staan er al enkele jaren (2 x per jaar), en er staan echt heel veel bekende brocanteurs met prachtige spullen; met ‘lieve’ brocante, antiek, stoere en industriële spullen etc. En ja ook een paar met de kwalificatie ‘landelijk’, maar dat is ook in de naam besloten.