Uittip ‣ Brocante Winterfair Kaatsheuvel – 26 november 2017

Zondag 26 november organiseert Yvonne Vugts van de winkel Yvonne’s Brocante wederom de Brocante Winterfair in Kaatsheuvel

Ze organiseert deze altijd gezellige fair inmiddels al voor de zevende keer in sociaal-cultureel centrum de Gildenbond in Kaatsheuvel. Er zijn achtendertig standhouders aanwezig. Je vindt er veel diversiteit: van vrouwelijk boudoir tot stoer maar ook industrieel brocante. 

 

De winkel van Yvonne, een kleine tien minuutjes lopen van de Gildenbond, is deze dag ook gewoon open en op deze honderd vierkante meter tref je een gevarieerd aanbod aan. Daarnaast staat er een bedrijf dat mooie handgemaakte kransen van natuurlijke materialen maakt.

Adresgegevens yvonne’s brocante: Marktstraat 15 Kaatsheuvel

Een van de leuke dingen van het organiseren van een fair vindt Yvonne het omgaan met de verschillende brocanteurs. Velen komen uit de regio en enkelen van verder weg. ‘Iedereen is enthousiast en wil graag komen staan. Vaak sturen ze bij hun aanmelding zelfs mooie foto’s mee van hun assortiment.’ Dit doen ze natuurlijk in de hoop dat ze ook op deze gezellige en knusse fair mogen staan.

 

Brocante Winterfair Kaatsheuvel

▶︎ WANNEER  Zondag 26 november 2017 van 10.00 tot 16.00 uur

▶︎ ADRES De Gildenbond , Mgr. Volkerstraat 3 5171 JM Kaatsheuvel

▶︎ ENTREE : Gratis toegang & gratis parkeren

 

No Comments Yet

Comments are closed