Inspiratie| Onze kraam op brocante onder de martinitoren

Gisteravond waren we zo laat thuis uit Groningen, waar we op de fair Brocante onder de Martinitoren hadden gestaan, dat er geen tijd meer was om jullie van een blogbericht te voorzien. Vandaag hebben we alle spullen weer opgeruimd en onze twee kindjes weer opgehaald bij mijn moeder waar ze twee dagen hebben gelogeerd.

Ik heb hier normaal op zondag altijd de Brocante Zondag maar vandaag laat ik je alvast wat foto’s van mijn kraam zien van gisteren. In de loop van de week zullen er nog meer foto’s van andere standhouders hier te zien zijn.

De foto’s van mijn eigen kraam zijn niet geweldig scherp, ik was namelijk om 10.00 uur klaar met het stylen van onze kraam, en de fair begon uiteraard om 10.00 uur. Dus heel snel foto’s gemaakt voordat de eerste bezoekers aan de kraam stonden. De overige foto’s heb ik wat rustiger in de loop van de middag gemaakt en zijn dus ook een heel wat beter gelukt, al blijft het lastig om mooie foto’s te maken in een vrij donkere kerk. 

brocanteonderdemartinitoren2

brocanteonderdemartinitoren3

brocanteonderdemartinitoren1

brocanteonderdemartinitoren5

brocanteonderdemartinitoren6

Toen we gisteravond na een lange dag met veel bezoekers en een goede verkoop onze spullen weer in de auto aan het laden waren, zagen we de Martinitoren in de Franse kleuren veranderen. Als eerbetoon aan de slachtoffers van de terreuraanslagen (in Parijs). Ik vond dit wel extra bijzonder omdat wij natuurlijk die dag een “Franse brocante” fair in de kerk hadden weggezet. Met de foto die ik nog snel heb gemaakt sluit ik dit bericht af.

Dank je wel aan de organisatoren voor de super goede organisatie van de fair. 

martinitoren

9 Comments
 1. Mooie impressie foto’s van de Brocante Fair…en fijn ook goed verkocht.
  Hopelijk zijn jullie een beetje bij gekomen…liggen de kids in bed…en jullie ook een beetje vroeg onder de wol…want morgenochtend is het ineens gewoon al weer maandag hoor!!

 2. Mooie impressie foto’s van de Brocante Fair…en fijn ook goed verkocht.
  Hopelijk zijn jullie een beetje bij gekomen…liggen de kids in bed…en jullie ook beetje vroeg onder de wol…want morgenochtend is het ineens gewoon al weer maandag hoor!!

 3. Het was geweldig. Echt een brocantefeestje! Leuke foto’s, ik ben benieuwd naar de rest, want ik heb volgens mij ook een heleboel niet gezien!
  Prachtig, de Martinitoren in Franse kleuren! Dat heb ik gemist, ik was toen al thuis!

 4. Wat een mooie kraam
  Had ook graag gegaan vooral als ik de mooie foto’s van jullie en op Facebook zie
  Maar ja….ik was naar de verzamelbeurs
  Volgende fair ga ik zeker
  Fijne vakantie week

 5. Prachtig mooi samen gesteld!! Ik vind het zo mooi als kramen een verhaaltje vertellen…
  Rust lekker uit, groetjes Monica

  1. Hoi Hetty, dat klopt inderdaad dat ik schuin tegenover je stond. Het was zeker super, ik denk dat ik van jou kraam ook nog een foto heb, die komen morgen en van de week online.
   Groetjes Colinda