Agendatip | wieze winkeltjes route en Kasteelfair in Medemblik

Dit bericht zou afgelopen maandag al op onze blog verschijnen maar helaas werden wij zondag slachtoffer van een aanval op onze server. Maar aangezien ik jullie dit niet wil onthouden toch nog even deze agendatip al moet je nu wel snel beslissen 😉

Het vorige weekend was voor vele vast een weekend vol verplichtingen en drukte vanwege de Sint die Nederland een bezoekje kwam brengen.
 Maar nu die weer het land uit is kunnen we volop beginnen met de kerst in huis halen. Mocht je nog op zoek zijn naar mooie kerst brocante of gewoon naar brocante en komend weekend nog niks op de planning hebben staan, dan kan ik deze twee fairs aanraden.

Wieze Winkeltjes kerstroute

Ten eerste de Wieze winkeltjes route, dit is geen echte fair maar een leuke tocht langs allerlei brocante winkeltjes in de provincie Groningen.  Welke winkels doen er mee:

Flyer-kerstroute2015_A5_V4 - Spread

 

Brocante Kasteelfair Medemblik

 

Zaterdag 12 december en zondag 13 september vindt er een speciale Kerst Brocante editie plaats bij Kasteel Radboud in Medemblik. Tal van brocanteurs uit het hele land komen naar Medemblik toe met oude aanwinsten en bijzondere schatten. Velen zijn speciaal voor deze kerst-editie op zoek gegaan in het buitenland. Deze 5e editie staat in het teken van diverse stromingen Brocante. Zo zijn er standhouders aanwezig met romantisch en zacht, stoer en industrieel, Victoriaans, allerhande en ook religieus. Brocante gaat om wonen en leven: meubels, servies, oude paspoppen, korsetten, religieuze voorwerpen, kant, emaille, hoedendozen, noem maar op. Alles op het gebied van interieur en exterieur.

Kasteel Radboud leent zich uitstekend om te combineren met een heerlijke wandeling en andere evenementen in de buurt. Parkeren is gratis. Advies is om de straat: Oosterdijk Medemblik in navigatie systeem te zetten.

Kasteel Radboud ligt erg centraal aan de snelweg A7 (ca. 35 min van Amsterdam) en is makkelijk bereikbaar.

Locatie:

Kasteel Radboud

Datum: 12 + 13 december 2015

Openingstijden: 11:00 – 17:00

Oudevaartsgat 8 (Parkeren Oosterdijk = Gratis)

1671 HM Medemblik

Organisatie: Stichting Stal 135

Entree: € 3,50 p/p. (kinderen t/m 4 jr gratis)

flyer-a3-kerst-medemblik

No Comments Yet

Comments are closed