Kasteelfair Baarn 2016

Op uitnodiging van Stichting Stal 135 stonden wij afgelopen weekend op de Brocante Kasteelfair bij Kasteel Groeneveld in Baarn.

Met uiteraard ons nieuwste boek Just a Vintage Soul en onze Brocante Blog magazines. Ook waren wij er om een mooie foto- en achter de schermen reportage voor in het tijdschrift te maken. Deze uitgebreide reportage is in de januari editie terug te zien.

Hieronder alvast een paar foto’s om jou een klein beetje mee te laten genieten van de sfeer.

dsc08861

dsc08807

dsc08898

dsc08952

dsc08899

dsc08924

Stichting Stal 135 organiseert 4 keer per jaar een brocante fair op verschillende locaties in Nederland. De eerstvolgende is 25 & 26 maart 2017 op Slot Zeist.

Sandra, Yvo, Thomas en zijn vrouw en de rest van het team: (sorry ben even alle namen vergeten) Dank je wel voor een super georganiseerde fair namens ons:

Jeroen en Colinda

Brocante Blog Magazine

Colinda Borst

Getrouwd met Jeroen. Ondernemende moeder van 2 handenbindertjes met een grote passie voor brocante. Uitgever van Brocante Blog Magazine (www.brocanteblog.nl) en eigenaar van de website www.brocantemarktplaats.com.

3 Reacties
 1. Prachtige fair…
  Leuk jullie beide even gesproken te hebben
  Een ieder die ik sprak was onder de indruk van jullie mooie boek “Just a vintage SOUL”

  Groet Ineke

 2. Hoi Colinda en Jeroen,
  Wat was het leuk om jullie nu eens in ‘levende lijve’ te mogen zien en spreken in Baarn!
  En wat een fantastisch mooi boek hebben jullie uitgebracht…’Just a Vintage Soul’…echt een aanrader!
  Geniet ervan, jullie hebben er hard voor geknokt!
  Lieve groetjes,
  Brigit
  Minoes – Brocante ❤

 3. Colinda en Jeroen, hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, inzet en passie voor het Brocante vak. We kijken uit naar de volgende editie samen met jullie in Zeist (Lente-Editie 2017). Jullie boek “Just a Vintage Soul” verdient een ereplaats in de boekenkast.