Inspiratie| Nog meer sfeerbeelden van Brocante in de kerk

Vandaag ga ik jou nog één keer mee laten genieten van de prachtige brocante spullen die je kon zien en kopen in Edam. Ik had zoals ik eerder aangaf zo’n 100 foto’s gemaakt en vond het zonde om er maar een paar te laten zien. 

Dus pak een kopje koffie of thee, ga zitten en geniet nog een keer mee. 

brocanteindekerk20

brocanteindekerk21

brocanteindekerk22

brocanteindekerk24

brocanteindekerk25

brocanteindekerk26

brocanteindekerk27

brocanteindekerk23

brocanteindekerk28

brocanteindekerk29

Colinda Borst

Getrouwd met Jeroen. Ondernemende moeder van 2 handenbindertjes met een grote passie voor brocante. Uitgever van Brocante Blog Magazine (www.brocanteblog.nl) en eigenaar van de website www.brocantemarktplaats.com.

3 Reacties
  1. Ik zit aan het ontbijt de mooie foto’s te kijken van de fair
    Bij sommige plaatjes denk ik steeds heb ik dat wel gezien
    Dat zal natuurlijk best wel…maar er was ook zoveel moois
    Bedankt voor deze leuke post en de geweldige foto’s