Gastblog|Mirna

Hallo allemaal,

mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Mirna, ik ben 39 jaar en woon samen met mijn man en hondje in een knus jaren 60 huisje aan de rand van Maastricht. Ik raakte zo’n anderhalf jaar geleden besmet met het brocante virus toen mijn man en ik ons eerste huisje kochten. Het virus bleek hardnekkig en groeide uit tot de meest gezonde chronische ziekte die ik ooit onder de leden heb gehad. 

mirna profiel fb

Omdat ons huisje erg klein is hebben we ervoor gekozen alles licht van kleur te houden en niet al te veel spulletjes neer te zetten zodat het geheel ruim en rustig oogt. Uiteraard verandert het een en ander regelmatig.

Mijn stijl is eigenlijk een mix van verschillende brocante en vintage invloeden, scandinavisch licht, clean en eenvoudig met een franse twist. 

Inmiddels heb ik ook een eigen brocante pagina op Facebook onder de naam Belle-Beauté Vintage waar ik regelmatig foto’s en berichten plaats en verkoop ik spulletjes via Marktplaats.

logo31

Toen Colinda mij vroeg om een gastblog te schrijven voor Brocanteblog.nl aarzelde ik geen moment en antwoordde ik met een volmondig Ja! Dat ik daarbij ook nog eens de volledige vrijheid kreeg was helemaal geweldig. En toen begon het brainstormen. Over welk brocante onderwerp ga ik schrijven en hoe ga ik precies schrijven? Houd ik het luchtig met een beetje humor of ga ik voor serieus? En niet te vergeten, welke foto’s ga ik gebruiken? Kortom; hoe pak je zoiets aan?

Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om gewoon mezelf te zijn, geen dure woorden of specialistische kennis maar gewoon lekker leesbaar en begrijpelijk voor iedereen. De foto’s die ik gebruik zijn van mijn eigen bescheiden huisje. Wat ik vooral met jullie wil delen is mijn passie voor brocante en antiek, items met een verleden, spullen met een verhaal. Tevens hoop ik jullie te kunnen inspireren met mijn foto’s.

After all, home is where your brocante is!

Tot de volgende keer,

Liefs Mirna.

4 Comments
 1. Wat leuk Colinda en Mirna! Ontzettend leuk om te lezen!
  Mirna; ik verheug mij nu al op de volgende berichten!

  Liefs, Nadine

 2. Super leuk, en gezellig, sfeervol is jullie huisje ingericht Nadine.
  En doe je goed, je schrijft leuk…dus blijf vooral jezelf!!!

  Groetjes en een mooie vrijdag!?

 3. Wauw !! Wat woont Mirna onwijs mooi zeg. Heel sfeervol en zo mooi met al dat wit. En dat in ander half jaar zo mooi bij elkaar gesprokkeld. Veel woon plezier.
  Groetjes Linda

 4. Lieve Mirna,

  Complimenten voor jou blog. Je bent bij jezelf gebleven en dat is altijd goed!! Jullie hebben een prachtige inrichting wat sfeer, rust en jou passie voor Brocante ademt…
  Ik geniet altijd van jou smaakvolle foto’s en hoop er nog lang van te kunnen genieten.
  Een dikke knuffel voor jou.

  Lieve groet,
  Nathalie xx