Montmarte op de heuvel op zaterdag 16 juni 2018

Ook op zaterdag 16 juni (2018) is er in het Brabantse Oosterhout weer een heel gezellig evenement te bezoeken: “Montmartre op de Heuvel”

Waan je een dag in Parijse sferen bij Montmartre op de Heuvel. Een evenement met (straat)artiesten, straattheater en kunstenaars gecombineerd met brocanteurs uit alle windstreken.

Een keur van (straat)artiesten en kunstenaars zal je vermaken tijdens de markt, op de terrassen en de straten rondom de Heuvel. Kom snuffelen tussen mooie oude meubeltjes en spullen van weleer, laat jouw silhouet knippen door een kunstenares, jouw karikatuur tekenen of wordt vereeuwigd op een schilderij van kunstschilders die het geheel proberen vast te leggen op het canvas (bekijk hun vorderingen terwijl je er bij staat). Laat je beroeren door muziek van straatmuzikanten en je vermaken door het straattheater en de straat artiesten of verrassen door onverwachte ontmoetingen.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bij de horeca gelegenheden op de Heuvel kunt u genieten van goed voedsel, heerlijke wijnen en bieren. Pak een stoel op het terras en geniet van wat er om je heen gebeurt en geniet uiteraard van de muziek.
Één ding is zeker.. je hoeft jezelf niet te vervelen!

Bron: Facebook

 

No Comments Yet

Comments are closed