Markttip – Brocantemarkt Klein Frankrijk 16 september

 

Brocantemarkt Klein Frankrijk

Zaterdag 16 september is het weer zover: dan wordt het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas weer omgetoverd tot een van de grootste brocantemarkten van Nederland.

Op Klein Frankrijk presenteren ruim tweehonderd deelnemers hun mooiste schatten en unieke vondsten op het gebied van antiek, brocante, vintage, curiosa, handgemaakte items en snuisterijen. In plaats van een marktkraam krijgen deelnemers een ruime plek voor de auto toegewezen op het terrein en creëren daar hun eigen ‘winkeltje’. Omdat elke plek er anders uitziet, wordt het een vrolijke, kleurrijke markt met voor ieder wat wils en bovendien is het gezellig rondsnuffelen voor de bezoekers.

Er zijn een tiental foodtrucks, vaak in ludieke auto’s waar bezoekers kunnen genieten van culinaire versnaperingen. Het aanbod varieert van biologische frites en kaasplank met wijntje tot originele oesterbar. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Zin in een dagje Frankrijk? Kom dan op zaterdag 16 september a.s. naar Klein Frankrijk op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Entree € 3,50 incl. parkeren (tot 10 jaar gratis).

Brocantemarkt Klein Frankrijk

▶︎ WANNEER  zaterdag 16 september van 09.00 tot 17.00 uur

▶︎ ADRES Recreatieoord Binnenmaas, Mijnsheerenland (Zuid-Holland)

▶︎ ENTREE € 3,50 (tot 10 jaar gratis)

▶︎ PARKEREN Gratis 

▶︎ MEER INFORMATIE www.uitdekofferbak.nl/klein-frankrijk

 

Fotografie: Naomi Spek Fotografie

No Comments Yet

Comments are closed