Brocante Zondag | Week 8

Nadat we gisteren een heerlijke dag aan het water hebben doorgebracht met onze kinderen, gaan we vandaag weer terug naar een normale zondag. En dat betekent dat ik jullie graag weer verras met een paar nieuwe inspiratie blogs.

Voor degene die ons nog niet op Facebook volgen of het Facebook bericht gemist hebben; vanaf september gaan we dagelijks brocante inspiratie geven op BrocanteBlog.nl

Naast een hoop Nederlandse blogs volg ik ook blogs uit het buitenland. Deze hebben vaak toch een ander soort brocante interieur dan bij ons. Welke ik dus zelf vaak nog mooier vind.

**********************************************************************************************************


Foto Credits: Marian 

Marian is de eigenaar en oprichtster van Miss Mustard Seed. Misschien kennen sommigen van jullie haar wel omdat ze onder deze naam ook Vintage Milk Paint verkoopt,  net zoiets als krijt- of kalkverf. Met deze verf knapt ze ook oude meubels op verkoopt ze vervolgens weer door.

Marian’s huis is een mix van landelijk met brocante en ze spaart ook oud serviesgoed. Enkele weken geleden had een vriendin van haar een antiekwinkeltje gespot waar ze mooie wit met blauwe kannen verkopen. Marian verwachtte dat ze al lang weg zouden zijn toen ze enkele dagen later langs ging. Maar ze had geluk. Ze had de jackpot…
Ga naar het volledige blogbericht> Blogbericht Miss Mustard Seed

**********************************************************************************************************


Foto credits: Hanne 

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden en dat is maar goed ook, want Hanne van Vintage Interiors is Noors en ik lees of versta geen enkel woord Noors.  Maar desondanks dat ik de blog niet kan lezen bezoek ik deze maar al te graag, de styling en de fotografie zijn namelijk super inspirerend.

Je ziet echt duidelijk de Scandinavische invloeden in haar huis, er wordt veel gebruikt gemaakt van wit tinten.  De Scandinavische woonstijl word ook in Nederland steeds populairder en dat komt niet alleen door het welbekende Zweedse woonmerk IKEA. Ook merken als Jeanne d’Arc living, House Doctor en Ib Laursen veroveren de Nederlandse markt. Zij passen dan ook erg goed bij een brocante interieur. 
Ga naar het volledige blogbericht>  Blogbericht vintage interiors 

No Comments Yet

Comments are closed