BINNENKIJKEN ♥︎ Stoer & vrouwelijk Manon

Stoer & vrouwelijk

Ze houdt niet van frutseltjes, maar juist van stoer gecombineerd met zacht. Manon omschrijft haar stijl als ‘Shabby industrial’.

 

Een verbouwde stadsboerderij

Bijna dertien jaar woont Manon samen met haar partner Harry en hun dochter Sam in de kop van Overijssel in het stadje Blokzijl. Hun thuis: een verbouwde stadsboerderij aan de rand van het stadje. “De ligging en de sfeer van ons huis maken het een heerlijk plekje om te wonen.” En daar is Manon verliefd op geworden.

Ze hebben in de loop der tijd veel gedaan aan hun woning zoals de keuken, de ramen en heel veel schilderwerk. “Met een oud huis ben je nooit klaar. Zo willen we graag onze badkamer nog eens veranderen en de garage verbouwen tot winkel”.

Zowel Harry als Manon zijn dol op brocante en andere oude spullen. Het is over het algemeen toch wat prettiger als de partner brocante ook leuk vindt. 

Milk & cream Brocante

Vanuit haar passie is Manon in 2014 haar webwinkel ‘Milk & Cream Brocante’ gestart. Via Facebook biedt ze mooi brocante aan. Hier zie je ook haar liefde voor stoere en zachte items voorbijkomen.

 

 

 

 

 

Wonen in de stoere maar toch ook vrouwelijke stijl van Manon?

♥︎ Combineer stoere materialen zoals hout, ijzeren ornamenten en emaille borden met zachte materialen zoals linnen, schapenvachten en meer vrouwelijke spullen zoals heilige beelden en speelgoedpaarden.

♥︎  Manon heeft een zwak voor emaille tekstborden. Je komt ze dan ook door het hele huis tegen. Oude emaille borden scoor je bijvoorbeeld op Marktplaats.

♥︎  Oude industriële lampen geven een stoere uitstraling aan het huis van Manon. Zoek jij ook een stoere industriële lamp? Kijk dan eens op de website van
Bottersbrocante of Vintricity. Deze zijn onder andere gespecialiseerd in oude Jielde lampen. 

Bron: Brocante Blog Magazine 1-2017 | Fotografie Colinda Borst van Loon | Styling Manon van Tienhoven

No Comments Yet

Comments are closed