Binnenkijken ♥︎ Terug naar de oude stijl – Bij Anja

Dertig jaar geleden kochten ze een klein arbeidershuisje in de provincie Groningen. Anja en haar man Ron hebben in fases iedere ruimte in huis aangepakt. Met oog voor de oude stijl. Mede door een aanbouw is het een heerlijk ruim huis geworden.

“Toen we in 1986 samen met de makelaar bij dit huis gingen kijken, vond hij dit geen geschikt huis voor ons. Gezien wij beiden vrij lang zijn, zou het huis volgens hem ‘te laag’ zijn en zouden we er zeker spijt van krijgen.” Mede omdat het huis op een mooi en rustig plekje aan een laantje stond, hebben Anja (53) en Ron (56) het toch gekocht. Nu, dertig jaar later, en na veel verbouwingen, wonen ze hier nog steeds met erg veel plezier.

Op slag verliefd

Anja maakte kennis met brocante toen haar dochter een vriendinnetje kreeg. Het huis van haar moeder was ingericht in brocante stijl. Anja werd op slag verliefd op de items in huis. “Vervolgens verdiepte ik me steeds meer in brocante en gingen we samen de zaterdagochtenden langs de brocante markten in de buurt. Heerlijk met een bolderkar slenteren over de markt, geweldig vond ik dat.” Samen met haar man zocht Anja hun brocante inrichting bij elkaar in het hoge noorden.

De tekst gaat verder onder de foto’s…

Wonen in de stijl van Anja?
In wit en mooi gecombineerd met natuurlijke tinten en materialen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar mooie (Maria) beelden? Neem dan eens een kijkje in de (web)winkel van Bon Brocante (Noord-Holland) of ’t Glimmenhofje (Castricum).

De hele reportage vind je in de 1e editie van Brocante Blog Magazine. Deze is nog tot 24 april te koop bij onze wederverkopers of bij jouw favoriete boekhandel.

Bron: Brocante Blog Magazine Editie 1-2017 | Fotografie Sanne Boer | Styling Anja Vegter

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed