Nieuw boek! – Presents from the past

Vanaf 28 november verschijnt PRESENTS FROM THE PAST: het nieuwe interieurboek van Brocante Blog Magazine en hét vervolg op het succesvolle Just a Vintage Soul uit 2016!

 

Een prachtig vormgegeven boek, één en al passie voor brocante op je schoot. Maar liefst 188 pagina’s waaronder exclusief binnenkijken bij stuk voor stuk originele én authentieke brocante-interieurs in Nederland en België.

 

Het voert je mee naar sferen en stijlen met een hang naar het verleden en een zwak voor nostalgie. Soms serene tijdloosheid, soms stoer en romantisch tegelijk, maar altijd gedragen door authentieke stijlelementen met een seconde vie. Als brocante liefhebber kun je je hart ophalen. En dat was ook ons doel, onze lezers een echt ‘geschenk uit het verleden’ bieden, tot uiting gebracht door prachtige ‘binnenkijk’ reportages en uniek geportretteerde collecties.

“Een waar bewaarexemplaar. Zwijmel weg en geniet ervan!”. 

Jeroen & Colinda, Brocante Blog Magazine.

 

PRE-ORDER ACTIE

Deze uitgave kent een beperkte oplage. Als je NU bestelt profiteer je van een pre-order voordeel: gratis verzending ter waarde van €3,95. Zowel verkrijgbaar in het Nederlands als Engels. Klik hier om alvast jouw exemplaar te bestellen.

 

Colinda & Jeroen

 

No Comments Yet

Comments are closed