Ons eerste brocante interieurboek: Just a vintage soul

De afgelopen periode is het hier op de website erg rustig geweest. Niet omdat we geen inspiratie hadden om een blogbericht te ‘schrijven’, maar omdat we heel druk bezig waren met ons magazine en een ander project. Ook zijn we tussendoor nog aan het klussen (geweest) in het nieuwe huis van onze (schoon)ouders. Ze gaan na 29 jaar verhuizen van het dorp naar de polder. Een mooi vrijstaand huis met een prachtig uitzicht op de polder en op loopafstand van de Oosterschelde. Stiekem ook een beetje onze droom. Want wie wil dit nu niet? Wij in ieder geval wel.

 

Ons eerste brocante interieurboek

Als je ons ook op social media volgt dan heb je het misschien al voorbij zien komen. We zijn namelijk al enkele maanden bezig met het maken van ons eerste brocante interieurboek genaamd ‘Just a vintage soul‘. Een hardcover boek vol met de mooiste brocante interieurs in diverse stijlen. We hebben bij elf brocante liefhebbers een kijkje mogen nemen in hun huis. Allemaal hadden ze een geheel eigen en unieke stijl. 

Afgelopen vrijdag is het boek naar de drukker gegaan en nu moeten we bijna een maand wachten (15 december) tot we het eerste exemplaar in onze handen hebben. En laat wachten nu net niet ons sterkste punt zijn!
Wij weten natuurlijk al wel hoe het er uit gaat zien maar toch is het super spannend. Het bekijken van een boek of tijdschrift op een computerscherm is toch heel anders dan een fysiek exemplaar in je handen hebben. We zijn dan ook supertrots dat we dit boek hebben kunnen én mogen maken. 

Voor ons is het jaar 2016 nu al, ondanks een aantal tegenslagen, voor 100% geslaagd: we doen nu wat we altijd al wilden doen!

Oh ja, en in het boek zitten nog een paar leuke verrassingen…

 

Maar voor nu laten we jou hieronder alvast een aantal pagina’s van het boek zien:

 

brocante-interieurboekbrocante-interieurboekbrocante-interieurboek3010

7 Comments
 1. Super……..jullie droom een boek uitbrengen werkelijkheid laten worden
  Ben erg benieuwd
  De foto’s die hier boven staan zijn alvast prachtig

  Groet Ineke

 2. Dat ziet er veelbelovend uit. Mooi dat jullie het durven om je eigen dromen ook echt uit laten komen.

  Hartelijke groet,
  Linda Hoiting
  Bric en Brac Brocante

 3. Helaas bij bol.com nu al niet meer leverbaar
  Hoe kom ik nu aan het boek: just a vintage soul ?