brocante-interieurboek

Het nieuwste brocante interieurboek

” Prachtige en inspirerende interieurs bij echte brocante liefhebbers thuis 

Tijdens het maken van dit interieurboek ‘Just a vintage Soul’ hebben we bijna alle windstreken van Nederland en België doorkruist. Mochten we schitterende brocante interieurs bewonderen en bijzondere personen ontmoeten, met ieder hun eigen persoonlijke stijl.

Het hardcover interieurboek wordt uitgegeven in het Nederlands met maar liefst 188 full colour pagina’s, heeft een formaat van 210 mm bij 297 mm en bevat elf prachtige en gevarieerde reportages bij brocante liefhebbers thuis.

When you are living in an another country than the Netherlands or Belgium, and you want to order the book, click here to order.

Een aantal reacties van klanten

“Het boek vandaag binnen gekregen…wat een schitterend boek met prachtige huizen…echt top, Prachtig verpakt” – Ineke –

Het is een geweldig boek, ik herken veel… maar doe ook nieuwe inspiratie op! Het persoonlijk berichtje en hoe jullie het ingepakt en verzorgt hebben, was verrassend leuk! Ik ben er super blij mee! Onder de kerstboom heeft het absoluut niet gehaald – Barbara

Bekijk onderaan deze pagina wat anderen van ons boek vinden!

Puur brocante inspiratie


brocante-interieurboek

brocante-interieurboek

brocante-interieurboek

brocante-interieurboek

Bestel nu jouw exemplaar


When you are living in an another country than the Netherlands or Belgium, and you want to order the book, click here to order.

Reacties van klanten


9 december 2016, Karin – Ik heb het boek vandaag ontvangen. Wat een ongelofelijk mooi exemplaar. En wat een prachtige foto’s staan erin.  

9 december 2016, Dineke – Vrijdag zat ie in de bus.., en wat prachtig! Ook leuk de ‘verrassingen’ die er in zaten. Erg leuk bedacht!

9 december 2016, Joanna – Heb het boek vandaag ontvangen…..in één woord PRACHTIG!!!!

9 december 2016, Marjan – Yeh het boek is binnen en heb het effe snel doorgebladerd!! Wat een supermooi boek! ZEER GESLAAGD!! Dat is zeker en ook de verpakking waar de nodige aandacht aan was besteed zeg! Zo leuk als je het uitpakt dan! Ga het straks op mijn gemak bekijken en genieten! Fijne avond allemaal!

12 december 2016, Marieke – Hij is binnen! Het uitpakken was al een kado opzich. En dan ga ik er voor zitten en krijg het er warm van. Wat een super smaak en sfeervol boek is het geworden. Een mooie afwisseling van stylen en prachtige foto’s. Jullie mogen trots zijn op het resultaat. Complimenten 

12 december 2016, Anthoinette – wat een prachtig boek? Genieten met een grote G…..,verpakt als cadeau & een feest om te lezen!