Brocante interieurboek Just a vintage soul

3E DRUK!

Laat je meevoeren en inspireren door de gevarieerde interieurs en stijlen, verrassende combinaties, natuurlijke en warme tinten, prachtig patina, items met een verhaal en spullen met een ziel in ‘Just a vintage soul’.

Het hardcover interieurboek wordt uitgegeven in het Nederlands met maar liefst 188 full colour pagina’s, heeft een formaat van 210 mm bij 297 mm en bevat elf prachtige en gevarieerde reportages bij brocante liefhebbers thuis.

Nieuwsgierig naar de inhoud van dit schitterende brocante interieurboek? Blader hieronder dan alvast door het boek.

Bestel hier jouw exemplaar!

Enkele reacties van klanten


Karin – Ik heb het boek vandaag ontvangen. Wat een ongelofelijk mooi exemplaar. En wat een prachtige foto’s staan erin.

Dineke – Vrijdag zat ie in de bus.., en wat prachtig! Ook leuk de ‘verrassingen’ die er in zaten. Erg leuk bedacht!

Joanna – Heb het boek vandaag ontvangen…..in één woord PRACHTIG!!!!

Marjan – Yeh het boek is binnen en heb het effe snel doorgebladerd!! Wat een supermooi boek! ZEER GESLAAGD!! Dat is zeker en ook de verpakking waar de nodige aandacht aan was besteed zeg! Zo leuk als je het uitpakt dan! Ga het straks op mijn gemak bekijken en genieten! Fijne avond allemaal!

Marieke – Hij is binnen! Het uitpakken was al een kado opzich. En dan ga ik er voor zitten en krijg het er warm van. Wat een super smaak en sfeervol boek is het geworden. Een mooie afwisseling van stylen en prachtige foto’s. Jullie mogen trots zijn op het resultaat. Complimenten 

Anthoinette – wat een prachtig boek? Genieten met een grote G…..,verpakt als cadeau & een feest om te lezen!