BINNENKIJKEN •Warme tinten‣ Bij Karin

Warme tinten

Karin combineert items met warme tinten zoals mooie doorleefde houten meubels met prachtig en divers aardewerk. Dit past perfect bij de matdonkerblauw geverfde muren.

‘Ik houd van brocante, omdat deze spullen echt iets eigens hebben en ik ben vaak op zoek naar unieke items. Het wat stoerdere brocante spreekt me vooral erg aan.’

‘Toen ging ik al met hen mee: struinen over de markten’

Karin is altijd gek geweest op oude spullen. Thuis bij haar ouders stond het al vol met antiek. ‘Toen ging ik al met hen mee: struinen over de markten. En gelukkig heb ik een man gevonden die het net als ik geweldig vindt om allerlei marktjes in Frankrijk en België af te gaan, op zoek naar bijzondere spullen.’

Favoriete plek in huis 

‘Onze favoriete plek is aan de grote tafel. Deze is maar liefst drie meter lang. Hier ploft iedereen die binnenkomt neer. De een maakt er huiswerk, de ander werkt er achter de computer en uiteraard wordt eraan gegeten. Maar het allerbelangrijkst: er worden heerlijke gesprekken gevoerd.’ Echt een plek voor quality familytime.

Verbouwen

Ondanks het feit dat Karin en haar gezin hier al enkele jaren wonen, zijn ze hun huis nog steeds aan het opknappen en verbouwen. ‘De buitenkant hebben we inmiddels voor de helft zwart geverfd, de achterkant is binnenkort aan de beurt. En onlangs hebben we een mooie veranda geplaatst, dit is nu een heerlijke binnenplaats geworden.’ En zo komen ze steeds een stapje verder. Over een paar jaar hopen ze ook een nieuwe keuken te plaatsen.

Bron: Brocante Blog Magazine editie 4-2017 | Fotografie: Sanne Boer | Styling: Karin 

 

1 Comment