Interieur inspiratie| Het brocante toilet

Een ruimte in huis waar toch wel veel tijd wordt doorgebracht, maar wat ik denk wel het lastigste is om te decoreren, is het toilet. Want zeg nu zelf hoe maak je nu zo’n kleine ruimte van meestal een (paar) vierkante meter gezellig met brocante?

Toen ik deze vraag kreeg van een lezer van onze blog, dacht ik in eerste instantie “HELP” waar ga ik in godsnaam foto’s kunnen vinden? En welke tips moet ik bedenken? Maar ineens had ik een “pling” momentje, en dacht een tijd terug heb ik toch van iemand foto’s gehad van haar toilet. En langzaam aan kwamen er wat ideetjes bij mij op.

Hierbij dan ook een paar van mijn tips.

Heb je een klein fonteintje in je toilet hang er dan een kleine spiegel of hangkastje boven, zoals een oud medicijnkastje. Je kan dan in het kastje nog wat handige spullen bewaren, of mooie brocante accessoires uit stallen.

Heb je echt een heel klein toilet, net als ons, en dus eigenlijk alleen maar 3 muren en een deur, dan is het een idee om je toilet op te vrolijken met stoere emaillen tekstborden.

brocante toilet

Bron: Dustylu

Dit is zo te zien niet alleen een toilet maar ook een badkamer, maar het geeft je een idee van het gebruik van een medicijnkastje boven een toilet.

brocante toilet

Bron:tovestoogfirbeinte

brocante toilet

Bron: schelterness

brocante toilet

 

 

3 Comments
  1. Hallo Colinda,

    Sinds een weekje krijg ik iedere dag je nieuwtjes van de dag, erg leuk.
    Ik was vorige week even naar het toilet bij Yvonne’s Brocante in Kaatsheuvel, zij heeft de muren behangen met Franse kranten en wat ik een leuke tip vond, de toiletspray zat een gezellig inpakpapiertje omheen met een grof touw samengebonden….simpel en je ziet die gekke letters op de fles niet. groeten, Ellen

    1. Hoi Ellen,
      Dat is ook een leuke tip, zowel van het behang met oude Franse kranten als met een leuk papiertje om de toiletspray. Vooral die toiletspray is vaak een doorn in het oog 😉