Inspiratie | Keukenweegschalen

Om nog maar even in de keukensfeer van deze week te blijven ben ik op zoek gegaan naar foto’s van mooie keukens en in het bijzonder keukenweegschalen. Deze zijn tenslotte ideaal om te gebruiken in je keuken en ook op het aanrecht doen ze het altijd goed. 

linnengoed

Bron: vtwonen.nl 

Naast de weegschaal ook wel erg gave keukenladen met een daarbij erg goed passend robuust keukenblad.

keuken

Bron: g-style.blogspot.com

keukenweegschaal

Bron: birds-and-baking.tumblr.com picture  fleaingfrance

Deze weegschaal is volgens mij voor professioneel gebruik, tenminste als ik naar het formaat kijk. De zichtbare afvoerbuizen van de afzuigkap zijn een leuk detail.

 

linnengoed

Bron: thecottagemarket.com

 

linnengoed

Bron: luvne.com

Ideaal voor een iemand die haar keuken intensief gebruikt, al die kleine laatjes. Je moet dan alleen wel goed onthouden waar je wat hebt opgeborgen.

 

 

1 Comment
 1. Mooie foto’s…vooral die van de witte grote keuken.
  Ik heb bijna net zo’n witte weegschaal, alleen is er van het glas van de wijzer plaat een stukje gebroken, en er in gevallen, waardoor helaas secuur wegen niet meer gaat, heb nog overwogen om te kijken of ik het open kreeg, om een nieuw glas op maat te laten snijden, maar is een heel gedoe, en ben bang dat ik verder nog iets stuk maak.
  Dus hij staat gewoon mooi te zijn, met een emaille oude, lage witte schaal er op, met daar op, een van brood deeg gemaakte tulband!
  En wat al die gave laatjes betreft…ja dat zou echt iets voor mij zijn, om niet meer te weten wat waar in zit, ik zou er zwarte nummers op schilderen, en op papier zetten, wat er precies in welke la
  zit, en dat papier dan in het 1e laatje bewaren, want anders ben ik dat ineens ook weer kwijt…ha,ha!!

  Groetjes!!!!