Binnenkijken |een mix van stijlen

Nou heb ik het geluk dat mijn man Jeroen net zoveel van oude brocante spullen houdt als ik. In ons huis staan dan ook bijna alleen maar ‘oude spullen’. Maar wat als je partner er niet zo van houdt en een meer moderne smaak heeft? Of als je zelf oude spullen wel leuk vind maar dit graag ziet met een andere interieurstijl?

Hieronder wat foto’s waar in moderne interieurs met behulp van brocante accessoires een combinatie is gemaakt van de twee verschillende interieurstijlen.

 

wereldkaart

Door gebruik te maken van verschillende caféstoeltjes is er aan dit interieur een brocante tintje meegeven. Ik vind het zelf goed geslaagd, en het donkere hout van de stoeltjes combineert toch wel goed met de witte tafel en de strakke kast.

 

wereldkaart

Op de strakke ladekast zijn er enkele brocante accessoires toegevoegd zoals het oude houten kistje en de plantenpot.

 

wereldkaart

In deze slaapkamer is er voor gekozen om een oude ladekast neer te zetten. Voor de rest is het een beetje een mix van stijlen. Een beetje landelijk en een beetje modern. 

 

wereldkaart

In dit huis is er veelal een mix van de landelijke en vintage stijl. Ik zie dan weer wel wat brocante elementen terug zoals de oude hutkoffer, en de grote vaas op de tafel in de woonkamer. 

 

wereldkaart

Erg mooi vind ik toch ook wel deze sfeer. Moderne donkergrijze strakke muren en nis met wat industriële meubels en natuurlijk de eyecatcher , wat mij betreft, het groene kastje in de hoek.

1 Comment
  1. Ja ik vind een mix ook best wel leuk…zolang het Brocante maar voor 2/3 aanwezig is!!????