Binnenkijken | In industriële sferen

Het industriële sfeertje blijf ik prachtig vinden. De vele grijs- en bruin tinten en dan gecombineerd met spullen in hun afgebladderde verf. Ik merk wel dat het lastig is om van de industriële stijl mooie inspiratie foto’s te vinden, voornamelijk omdat er op veel foto’s de stijl heel erg gecombineerd wordt met nieuwe spullen. En ja, dat willen we op deze site natuurlijk niet te veel zien ;-).

Toch heb ik vandaag weer een paar foto’s voor je gevonden en zo kan jij ook weer even mee genieten. Mocht je morgen te druk zijn met van alles voor oud en nieuw en daarom niet meer op de blog kijken, dan wens ik je alvast een fijne jaarwisseling en een mooi brocante 2016. 

 

industrial
Bron: Vt wonen

wax crown
Bron: Diaantjesdromen op welke.nl

Ik vind ze super gaaf deze oude bakkersrekken, maar heb echt geen flauw idee waar ik het kwijt zou moeten in mijn keuken of op een andere plaats in huis. 

wax crown
Bron: Habitos.be

Leuk sfeertje zo met al die spiegels, de mannequin is ook gaaf met haar lange ijzeren onderrok. Deze mannequins zie je niet zo heel vaak. 

industrial
Bron: officerenovationworkindelhi.wordpress.com/ fotografie: Renee arm photography & Styling

Die tafel heeft toch wel een erg grote WOW factor, gewoon metalen poten van een oude machine vermoed ik, en misschien zelf ook wel te maken. “Jeroen (mijn man), kan jij dat ook maken?” 

wax crown
Bron: mechantdesign.blogspot.fr  Fotografie: Paulina Arclin.net

No Comments Yet

Comments are closed