Binnenkijken| In een huis vol vintage vondsten

Een keer wat anders…

Ik houd wel van verrassende interieurs. Er is veel wat we al gezien hebben met name door Pinterest, Facebook en een enorme hoeveelheid aan woontijdschriften. Daardoor zijn we niet snel meer verrast door een interieur maar zien we veel van hetzelfde. Iemand die geen trends volgt maar wel haar eigen hart is Eva. Voor mijn boek (Faded Treasures) mocht ik een aantal interieurs fotograferen. Eén van die fotoshoots had ik al snel gepland staan bij Eva.

1abtc
Eva heeft een zeer verrassende smaak. Ze combineert brocante met retro en vintage alsof het niets is en hierdoor is het een enorm levendig huis. Door het gebruik van kleuren en ronde vormen is het speels zonder onrustig te zijn.
Eva woont met haar man en kinderen in een oud huisje in Hoogezand. Toch is ze een echt stadsmens en hoopt ooit dan ook weer in de stad Groningen te wonen. Nu wonen ze in een mooi oud huisje die ze zelf hebben opgeknapt. De eerste keer dat ik er kwam keek ik mijn ogen uit en werd direct verliefd op haar stijl.

Overal liggen mooie houten vloeren wat veel warmte geeft aan de kamers. Doordat er veel ramen zijn komt er veel licht naar binnen. De woonkamer is een mooie grote ruimte in L vorm. De originele schouw zit er nog in en door het kleurgebruik is het een warme en gezellige ruimte.

2btc

3btcn

7btc
De eetkamer zit achterin het huis naast de keuken. Hier staat een mooie tafel en hier zit het dan ook gezin vaak samen.

23btc

De letters die je overal in huis terugziet is de grootste passie van Eva. Ze reist hier stad en land voor af en heeft al veel bedrijven en particulieren blij gemaakt met woorden van samengestelde letters.

15btc

18btc

De eetkamer is één van mijn favoriete plekken hier. Het hele huis straalt de gezelligheid uit van een warm gezinsleven.
Ook boven is er veel gebruik gemaakt van oude materialen. Zo doet een oude balustrade dienst als trapleuning en zelfs in de kinderkamers vind je brocante en bijzondere objecten.

26btc

38btc

Ben je geïnteresseerd in Eva haar producten? Neem dan een kijkje op www.mannin.nl

_MG_2354btc

_MG_2371btc

No Comments Yet

Comments are closed