Algemeen

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.brocanteblog.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Brocanteblog.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Brocanteblog.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Brocanteblog.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Brocanteblog.nl.

Brocanteblog.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op Brocanteblog.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Beeld en auteurrecht

Brocanteblog.nl gebruikt naast eigen foto’s  ook foto’s van derden, wij proberen uiteraard altijd de juiste bron te vermelden. Mocht jij menen een recht te bezitten op een foto op de website en staat je naam niet vermeldt, neem dan contact met ons op zodat de juiste bronvermelding geplaatst kan worden.