Adverteren Brocante Blog Magazine

Ga met ons de samenwerking aan. Bereik gericht én betaalbaar je doelgroep in ons tijdschrift Brocante Blog Magazine.

Op een originele en frisse manier willen wij brocante liefhebbers inspireren. Mede door de afwisselende stijlen bij de uitgebreide binnenkijk reportages, de brocante fairs en rommelmarkten agenda en stylingtips/reportages. Door middel van diverse rubrieken waarbij onze lezers actief betrokken zijn én onze persoonlijke benadering, creëren we een sterke binding met onze doelgroep en versterken we constant ons merk Brocante Blog Magazine.

Wij werken samen met de grootste drukkerij van Nederland zodat de kwaliteit en uitstraling van ons magazine uitstekend verzorgd is. Met een klein team maken we iedere editie; zoals de vormgeving, teksten en uiteraard de fotografie. Voor een optimale en professionele verspreiding van ons magazine hebben we in distributeur Betapress een prima partner.

Facts

Frequentie 6 maal per jaar / 2 maandelijks
Pagina’s 130
Oplage 15.000 exemplaren
Papier Omslag 200 gr hv mat gesat. – binnenwerk 115 gr hv gesat.
Formaat 230 mm x 297 mm
Taal Nederlands
Verspreiding    Boekhandels, supermarkten en brocante winkels NL+BE

Wil je met ons de samenwerking aangaan? En ook nog eens voor leuke en betaalbare prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@brocanteblog.nl of bel +31 (0)614988486

Verschijningsdata 2017

Editie 1 24 januari 2017
Editie 2 25 april 2017
Editie 3 16 juni 2017
Editie 4 4 augustus 2017
Editie 5 3 oktober 2017
Editie 6         24 november 2017             

Online brocante route

We merken dat heel veel bezoekers op onze website zoeken naar brocante routes. Deze pagina’s werden dan ook altijd erg goed bezocht. Steeds meer brocante liefhebbers willen graag meerdere adresjes op een dag bezoeken. Vele van hen maken ook graag een brocante tour in andere provincies. Als ze maar weten waar ze snel en eenvoudig de leukste brocante winkels kunnen vinden!

Deelname met een standaardvermelding voor het jaar 2017 is het 1e jaar gratis uit te proberen!

Voordelen

♥ Een potentieel bereik bij 10.000 brocante liefhebbers per maand

♥ Meer bezoekers naar je website en/of webshop met een directe gratis link naar jouw website.

♥ Door middel van de juiste zoektermijnen wordt je snel gevonden via Google

Optioneel zijn er meerdere interessante samenwerkingsmogelijkheden zoals een uitgebreid online redactioneel/interview artikel op brocanteblog.nl inclusief een advertentie (AANBIEDING) tegen een gereduceerd tarief in ons magazine. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden info@brocanteblog.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Brocante Blog Magazine Colinda & Jeroen Borst Voorstraat 28 4697 EK SINT ANNALAND E-mail info@brocanteblog.nl Telefoon +31 (0)614988486