WIN EEN LOS NUMMER NAAR KEUZE VAN ONS MAGAZINE

Word jij een van de 10 gelukkige winnaars van een Brocante Blog Magazine naar keuze?  Vandaag geven we namelijk 10 exemplaren van ons magazine weg! Ook jij kan er één winnen.

Welk nummer?

Welk nummer kies jij? Ga je voor een oudere editie die je nog in je verzameling mist? Of voor de nieuwste editie welke in januari verschijnt? Aan jou de keuze.

Brocante Blog Magazine

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van een bordje met daarop de tekst brocante, vide grenier of rommelmarkt? Dan is ons tijdschrift, maar liefst 130 pagina’s dik, zeker iets voor jou! Deze staat namelijk boordevol met de mooiste brocante inspiratie, met onder meer schitterende binnenkijkers, een zeer uitgebreide brocante fairs en rommelmarkten agenda, interviews, columns, marktreportages en nog heel veel meer.

Vanuit onze passie voor brocante maken we het magazine. En we willen dit dan ook graag met jou delen om je te inspireren. Ook weet je door onze uitgebreide agenda precies waar je zelf op brocante jacht kan gaan en je de mooiste items zal vinden.

Cover Brocante Blog Magazine - Editie 3-2016-RGB

brocante

brocante tijdschrift

michelle30

Hannie17

natasja8

3fb

Winnen

Winnen? Vul dan onderstaand formulier in en maak kans! Meedoen kan alléén op 4 december.

De 10 winnaars zijn

  1. P.R. Eilander
  2. Carin Wolfkamp
  3. Dini Polman
  4. M.Kaslander
  5. R.Mulder
  6. Sandra Hummelink
  7. Hetty Koens
  8. Julia Ravenhorst
  9. Ingrid Morren
  10. Annie Kivits