ACHTER DE SCHERMEN ♥︎ Drie fotoshoots in één week

Enkele weken geleden had ik drie fotoshoots in één week. Eentje in het Brabantse en twee in Drenthe. Ik neem je mee achter de schermen van deze shoots en laat je zien hoe zo’n dag er voor mij uitziet.

P.S. Alle foto’s zijn snel met een mobiele telefoon genomen dus niet allemaal even scherp 😉

Woensdag 8 maart

Meestal begint de dag met extra vroeg opstaan. Wij wonen in Zeeland dus moet ik vaak een stuk(je) rijden voor een fotoshoot. Deze keer  hoefde ik ‘slechts’ 1 uur en 45 minuten te rijden. Het echte vroege opstaan bleef mij dit keer bespaard.

Dit is op een van de slaapkamers op de benedenverdieping van Joyce. Ik kan jullie nog even niks laten zien jammer genoeg. Maar wat een schattig hondje heeft Joyce, net een klein fotomodelletje.

Dat ik me soms in vreemde posities moet manoevreren om te fotograferen bewijst deze foto. Mijn statief kon niet hoog genoeg, dus dan maar vanaf het bed.

De hele dag regen. En op de terugreis naar huis nog steeds. Wat een trieste aanblik geeft dat toch he?

 

Vrijdag 10 maart

Deze dag had ik twee shoots op één dag in Assen bij twee vriendinnen. Het huis van een derde vriendin had ik enkele maanden eerder gefotografeerd. De dames komen dan ook samen in ons april nummer te staan. Assen ligt niet om de hoek voor mij.  Dus een lange reis van drie uur (zonder file) had ik voor de boeg. Nu ging de wekker dus heel vroeg… Om zes uur s’ochtends zat ik dan ook al in de auto. 

Onderweg in Drenthe kom je de mooiste boerderijtjes tegen. Leuk detail: op het dashboard liggen nog poetsdoekjes voor de kinderen uit Frankrijk 🙂

Rond 9 uur arriveerde ik bij Linda. De eerste shoot van de dag. Hier zie je alvast een klein stukje van de woonkamer.

De drie vriendinnen samen. Net voordat we vertrekken naar het huis van Jeanet. 

Foto’s aan het maken van de mooie keuken van Jeanet. Op de achtergrond de woonkamer.

Tijd voor wat detailfoto’s.  Op de foto die Jeanet van mij heeft gemaakt ben ik de spiegel en de terrines van Jeanet aan het fotograferen. 

Tussen de middag even snel een lekker broodje eten bij Jeanet.

En als je dan vanuit Drenthe eind van de middag helemaal terug naar Zeeland moet rijden dan is de kans op file best groot. Helaas deze keer ook weer raak. Bij Utrecht mocht ik achteraan in de rij aansluiten.

Bijna thuis. Ik zag nog net de laatste zonnestralen ten onder gaan. De lucht leek wel in brand te staan. 

Zo eindigde mijn dag. Maar de fotoshoots zijn uiteraard nu nog niet klaar voor het magazine. Alle foto’s moeten nog worden uitgezocht, nabewerkt worden en de teksten moeten worden verwerkt tot een geheel.

Over een paar weken kunnen jullie het eindresultaat van deze shoots zien in de april 2017 versie.

Wil jij vaker een bericht als deze zien op onze website? Laat dan een reactie achter op onze facebookpagina. 

No Comments Yet

Comments are closed