Wij wensen jou fijne feestdagen en een super nieuw jaar!

Wij van Brocante Blog Magazine wensen jou fijne feestdagen en een gelukkig 2017.

Terugkijkend op 2016 kunnen wij wel zeggen dat het ons jaar is geweest. Aan het begin van het jaar hadden we nog geen enkel idee wat dit jaar voor ons in petto had.

Zo ontstond in februari vrij impulsief het idee om een e-book met rommelmarkten uit te geven. Wat al snel veranderde op veler verzoek in een echt papieren tijdschrift. Zonder enkele ervaring, gooiden we ons in het diepe en gingen we ervoor. En zo kwam in april ons eerste editie uit. De reacties waren zo positief dat we gelijk met super veel enthousiasme door gegaan zijn aan editie 2 & 3 van dit jaar.

Ook zorgde de positieve reacties ervoor dat we vertrouwen in ons eigen kunnen kregen. En we zelfs er aan dachten om een van onze jeugd dromen maar gelijk te vervullen: het maken van een boek.

En dat boek kwam er, enkele weken geleden was het zover ‘Just a Vintage Soul’  kon worden gekocht. De reacties daarop waren zo bizar, dat ik soms nog denk dat ik droom.

Elke dag krijgen we nog mailtjes en berichten met de mooiste woorden van jullie. De verkoop gaat zo goed dat we verwachten dat we binnen nu en een paar weken helemaal uitverkocht zijn, dus waarschijnlijk zal er een 2e druk van het boek komen om niemand te hoeven teleurstellen.

En nu het eind van het jaar is gekomen maken we plannen voor het nieuwe jaar. Dat we doorgaan met ons magazine staat voor ons wel vast. De kans is ook groot dat er volgend jaar op veler verzoek nog een nieuw boek komt. En verder zien we wel welke gave ideeën en plannen we nog meer kunnen bedenken en uitvoeren. Misschien heb jij nog wel een goed idee of een suggestie voor ons? Laat het ons gerust weten.

Een ding wat  Jeroen en ik dit jaar wel geleerd hebben is dat waar een wil een weg is. Veel dingen hadden we beide nog nooit gedaan, maar door gewoon te doen en er voor de volle 100 % voor te gaan, zijn er zoveel mooie dingen ontstaan. En niet dat wij dit jaar geen tegenslagen hebben gehad, maar juist door de kleine zegeningen die wel goed gaan te bekijken, zie je eigenlijk hoe mooi je leven is.

Onze tips zijn dan ook: Ga je dromen achterna hoe jong of oud je ook bent. Alles is mogelijk ook als je denkt dat het voor jou al lang niet meer haalbaar is. Maar het komt je niet aanwaaien, ons ook niet. Tel je zegeningen: hoe klein ze ook zijn er is elke dag wel iets goeds.

brocante

Deel jou liefde met iedereen. Iedereen wil zich tenslotte geliefd, geborgen en veilig voelen.

Onze wens voor 2017 is om nog meer liefde voor de oude brocante spullen door te kunnen geven, om zoveel mogelijk mensen te laten zien hoe mooi brocante is. Dat oude spullen een verrijking zijn in het leven en dat ze zorgen voor geborgenheid en een veilig en vertrouwd gevoel. Vele spullen stonden namelijk al jaren terug in het huis van een opa, oma of overgrootmoeder en dat geeft een vertrouwd en geborgen gevoel.

Wij hopen dan ook alleen nog maar meer te mogen groeien komend jaar.

En wat zijn jou wensen en dromen voor 2017?

 

Colinda & Jeroen

5 Comments
 1. Lieve Colinda en Jeroen,
  Als er één van overtuigd is dat je je dromen moet waarmaken, ongeacht leeftijd dan ben ik het wel!!
  Als ik zie wat ik op mijn 58ste nu al heb bereikt in 6 jaar tijd dan mag ik eigenlijk best wel een beetje trots op mijzelf zijn….
  Maar wat jullie nu al bereikt hebben in één jaar tijd dan kan ik alleen maar een diepe buiging voor jullie maken…werkelijk fantastisch wat jullie nu al voor elkaar gekregen hebben!
  Daarom wens ik jullie al het goeds voor 2017 en dat we met onze gedeelde passie nog véél en vaak van jullie mogen horen!

  Lieve groetjes,
  Brigit
  Minoes-Brocante ❤

 2. Ik wens dat al jullie wensen uitkomen en dat jullie doorgaan waar jullie aan begonnen zijn ik geniet er ontzettend van om steeds de bladen terug te kijken en ideen op te doen
  Een heel liefdevol 2017
  Mvg Thea

 3. Jeroen en Colinda

  Zo mooi om te lezen dat sommige van jullie dromen zijn uitgekomen
  Wij “brocante” liefhebbers zijn heel blij met jullie
  Jullie Blog vond ik altijd al gezellig om te lezen…
  Maar……het magazine Brocante Blog en zeker het mooie boek Just a vintage SOUL zijn een aanwinst!
  Ik wens jullie met jullie gezin een goed 2017 en veel “Brocante avonturen”

  Warme groet,

  Ineke

 4. Weer een mooi verhaal.
  Ook voor jullie een heel goed 2017
  Aan het boek heb ik al mooie momenten beleefd.
  Ga zo door.
  Liefs Mieke