Dromen durven doen

Vandaag is het alweer 1 juli 2016; dat betekent dat we al weer in de tweede helft van het jaar zijn. Het gaat allemaal enorm snel, vind je ook niet?

De maand juli is voor ons weer een bijzondere omdat rond 22 juli de tweede editie van ons magazine uitkomt. En het meest leuke vinden wij toch wel dat het niet alleen te verkrijgen zal zijn via onze eigen website en diverse brocanteurs door heel Nederland maar dat ons tijdschrift Brocante Blog Magazine ook bij de supermarkten en boekenhandels te koop zal zijn. Niet alleen in Nederland maar ook in België. Dat is toch wel de kers op de taart. Door alle het harde werken bereiken we nu we zoveel meer brocante liefhebbers. 

Eigenlijk is er niets leuker dan mensen te mogen inspireren en misschien soms wel een beetje te motiveren om zelf met hun interieur aan de slag te gaan. Ook hopen we te laten zien dat dromen altijd uit kunnen komen.

Als je dit ons een jaar geleden had verteld, dat wij vandaag hier zouden staan, dan had ik je vast hard uitgelachen. “Ik en het maken van een magazine, dat kan ik toch helemaal niet en daar heb ik helemaal geen ervaring mee”. Maar sinds afgelopen februari is alles veranderd. Jullie als lezers gaven mij het zelfvertrouwen om te doen wat ik altijd al wilde; het maken van een boek, eigenlijk een ebook… Maar dankzij die ene vraag veranderde alles: “Komt er ook een papieren versie van het boek?”

Mijn man en ik zijn gaan kijken naar de mogelijkheden en die bleken toch wel te realiseren, wat we in eerste instantie niet hadden gedacht. En weet je, niet geschoten is altijd mis, dus sprongen we in het diepe! Ondanks het gebrek aan ervaring hadden we wel een doel voor ogen, wisten we maar al te goed hoe het tijdschrift eruit zou moeten komen te zien en ook wat wij jou als lezer willen bieden. Door heel goed te beseffen wat we willen en onze volledige focus daarop te leggen staan we waar we nu staan, en dat voelt soms heel onwerkelijk. Net of je in een droom van iemand anders bent beland. 

Voor ons voelt tot nu toe iedere dag als een feestje, want wij leven onze droom en wij hopen met onze droom ook jouw dag af en toe mooier te maken. Ook zijn we enorm dankbaar dat we dankzij jullie vertrouwen heel veel anderen kunnen inspireren.

Dit jaar hebben we nog meer dan genoeg plannen en ideeën voor ons magazine en internetsite. Verder staan er ook nog wat andere leuke dingen op de planning. Daarover binnenkort meer…

Voor nu alvast een aantal previews van de 2e editie van ons magazine, die in onze ogen nog mooier is geworden dan de 1e. 

 

brocante magazine

 

brocante magazine

 

brocante magazine

 

brocante fairs

 

brocante magazine

 

 

3 Comments
 1. Lieve Colinda,
  Meis…wat doe je het goed met het prachtige nieuwe magazine dat loopt als een “tierelier”, je blog en alle plannen en dromen die uit gekomen zijn en in de toekomst nog uit zullen komen!!
  Ik denk nog vaak terug aan ons gesprekje dat we hadden, over onze achtergrond waarin we beide niet door onze ouders begrepen en ondersteund werden in onze creatieve dromen……
  Maar jij Colinda bent het grote voorbeeld en bewijs dat, door hard te knokken dromen uit te laten komen!!
  CHAPEAU meis….ik heb diep respect voor jou, Jeroen en je gezinnetje voor hetgeen jullie nu al berijkt hebben…..en ook niet geheel onbelangrijk….dat wij hier allemaal van mee mogen genieten!!!
  Ik hoop dat ik nog lang en véél mag meegenieten van onze gezamenlijke passie brocante…..
  Lieve groetjes,
  Brigit
  Minoes – Brocante ❤

 2. Wat een spannende uitdaging ben jij aan gegaan…met het uitbrengen van je mooie Magazine…en wat waren we verrast met het resultaat!!
  En nu ligt straks de 2e uitgave ook nog eens bij de boekhandels en supermarkten in de schappen.
  Ik kijk al weer uit naar het nieuwe magazine, wat vast ook weer vol zal staan, met dat waar we zo van houden…Brocante, en veel adressen waar we weer heen kunnen gaan, op zoek naar mogelijk weer een mooie, nieuwe aanwinst voor in ons Brocante interieur.
  En je mag echt trots zijn dat het je allemaal gelukt is hoor!!!?

 3. Geweldig dat jullie je droom waar hebben kunnen maken
  Ik weet nog dat je van plan was een boek uit te geven
  Maar een tijdschrift is zo super, hier mee bereik je veel “brocante” liefhebbers
  Het eerste nummer was prachtig en nummer twee beloofd ook weer heel wat zo te zien
  Liefs Ineke