Vier redenen waarom je Brocante Blog Magazine zeker niet moet aanschaffen

Veel mensen hebben al een abonnement op Brocante Blog Magazine genomen of ze kozen voor een los nummer. Ik snap dat als maker van het magazine eigenlijk niet hoor. Daarom geef ik jou vier redenen waarom je het zeker niet moet aanschaffen. 

Er staan te veel rommelmarkten in vermeld

Wie wil er überhaupt naar een rommelmarkt toe om brocante te zoeken? Er is toch niks aan om op een rommelmarkt te lopen en te schatgraven naar brocante en negen van de tien keer kom je met veel te veel spullen thuis die je dan ook nog eens voor een habbekrats heb gekocht. 🙂

Dus een lijst waarin deze in vermeld staan is echt een drama, de kans is veel te groot dat je dan ook daadwerkelijk naar die rommelmarkt gaat. Dus nee liever niet, en als ik dan toch zou willen dan zoek ik wel zelf alles op, kost mij wel even tijd maar geeft niks ;-).

Gekheid natuurlijk, want er  is als brocanteliefhebber niks leuker dan op een rommelmark te lopen en wat te kopen 🙂

Schermafbeelding 2016-03-07 om 19.49.48

Brocante fairs bezoeken 

Brocante fairs bezoeken, wat is daar nou aan? Je ziet alleen maar mooie brocante bij veel verschillende brocanteurs die het al speciaal voor jou hebben verzameld. Waardoor je zelf niet meer hele grote stukken naar België en Frankrijk hoeft te rijden.  En je wilt alle brocante spullen wel kopen en dat kan niet. Dus waarom zou ik er dan een bezoeken? Het risico is veel te groot dat ik met meerdere dingen naar huis keer. 

Fairs bezoeken is juist een super uitstapje of vind je niet?

Allemaal binnenkijkers

Binnenkijken bij de buren, mij niet gezien. Ik gluur dan ook echt “nooit” bij andere mensen naar binnen als ik avond’s een ronde met de hond aan het lopen ben. En dan worden die brocante interieurs ook nog rechtstreeks aan je gepresenteerd en moet je ze verplicht bekijken. Die brocante interieurs zijn ook nog zeer verslavend dus de kans is groot dat je er alleen nog maar meer naar gaat hunkeren. Oh nee, dat willen we echt niet. 

hannie9

Kom maar op me al die binnenkijkers, niets leuker dan Gluren bij de buren.

Brocante in het algemeen

Zoiezo brocante, wat is daar nou aan?

Oude spullen die geleefd hebben en die allemaal al krasjes en deukjes hebben opgelopen. Dat is toch niks, die gooi je toch weg die verzamel je niet ;-). En dat ze daar dan ook nog foto’s van maken zodat jij het kan bekijken dat snap ik al helemaal niet. 

Als je het brocante virus te pakken hebt, dan hunker je alleen maar naar meer en meer. Jij niet? 

 

En heb ik je kunnen overtuigen dat je het  moet aanschaffen en wil jij het nu alleen nog maar liever hebben?

Wil jij dus  nu gelijk een abonnement of los nummer op Brocante Blog Magazine aanschaffen klik dan hier 

 

 

6 Comments
 1. Oh jee… Nu heb ik wel spijt van mijn bestelde abonnement…. En nu is het ook al betaald. Dan maar afwachten en hopen dat het toch iets leuks is…

  Grapje ? Kijk er ontzettend naar uit!

  Liefs, Nadine

 2. O o dan kom maar niet bij mij voorbij gewandeld met je hondje!!?
  Enne ik heb ook al besteld dus zal ook moeten kijken!!?

 3. Gelukkig wonen ver uit de buurt voor het rondje wandelen met de hond 🙂 Dus wij hebben het met een gerust hart besteld. En Colinda je mag natuurlijk altijd een kijkje komen nemen in ons “schuurtje”. Want dat was er nog niet in de tijd van de “Zes vragen aan: “

 4. Leuke post (haha)
  Kan ik mijn geld nog terug krijgen?
  Als je alle tegens van jouw lees Colinda, denk je wel zal ik nog wel “brocante” blijven verzamelen ??
  Nee hoor stoppen kan ik niet meer
  Ben er benieuwd naar het blad

 5. Hé nee…als ik het zo allemaal lees, lijkt me er idd echt helemaal niks aan, aan dat Magazine.
  Kan ik mijn geld alsnog terug gestort krijgen?
  ??…nou echt niet…ik kijk er naar uit hoor!?