Inspiratie | Preview Brocante Blog Magazine + Abonnement

De afgelopen weken zijn wij elk vrij uurtje van de dag bezig geweest met ons magazine, voor Jeroen is dat even extra pittig want die heeft ook nog een fulltime baan. Hoewel ik dat natuurlijk niet heb, verzorg ik wel dagelijks onze twee kinderen, wat eigenlijk al een fulltime job is. Even hard werken, maar we weten waar we het voor doen. Alles is voor ons ook nieuw, en er komt een hoop regel- en zoekwerk bij kijken. En ook  nieuwe programma’s voor het maken van het magazine moesten we de afgelopen weken ons eigen maken.  Hierdoor even wat minder tijd voor hier, maar dat hopen we binnenkort weer wat goed te maken. 

Vorige week zaterdag hebben we samen de brocante fair in Hulst bezocht, waar we foto’s hebben gemaakt voor in het magazine. Hieronder zijn er al een paar te zien. In het magazine zal er een uitgebreid verslag van komen met nog veel meer foto’s.
Uiteraard zijn we niet met lege handen naar huis gegaan en hebben we dan ook een erg mooi vliegenkastje gekocht bij Roozes. Deze is vrij groot en zoals ik het graag zie in de originele verf. Het kastje heeft ondertussen een plekje gekregen op ons aanrecht, waar het als extra kastje dienst doet, met daarin diverse keukenbenodigdheden.

fairhulstwebsite2

fairhulstwebsite1

fairhulstwebsite3

Omdat we dankzij de fair toch al in Zeeuws-Vlaanderen waren, zijn we ook nog even langs Benko Oude bouwmaterialen in Sint Jansteen gereden. Ook dit is een winkel die zeker een bezoekje waard is, maar neem wel een dikke portemonnee mee ;-). Er zijn namelijk vooral veel grote spullen te koop, en daar zitten natuurlijk andere prijskaartjes aan dan aan kleine spullen. 

benkowebsite2

Ons magazine zal in eerste instantie waarschijnlijk in beperkte oplage verschijnen. Wil je daarom zeker zijn van een exemplaar? Dan kan jij het vanaf nu al online bestellen op onze site. Het magazine wordt dan na de verschijningsdatum eind april gelijk naar je opgestuurd.

Ook is het al mogelijk om een abonnement te nemen op het magazine. Dit is uiteraard voordeliger dan een los nummer. Ook diegene die in België wonen kunnen een bestelling plaatsen.

Indien je in een van beide opties interesse hebt dan verwijzen we je naar onze bestelpagina van het magazine. 

 

Heb jij een brocante of een andere leuke winkel en denk jij dat ons magazine goed in jouw assortiment zou passen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen om wederverkoper van ons magazine te worden. Dit kan via info@brocanteblog.nl 

 

 

 

5 Comments
 1. Hallo,
  Kan ik mij, hier in Oostende Belgie, ook abonneren op jullie tijdschrift aub

  Groetjes,
  Brigitte

 2. Colinda en Jeroen,

  Zó leuk voor jullie (en voor ons), maar ook spannend! Heel veel succes maar ook een beetje rust gewenst voor de komende weken!

  groetjes
  Carla