Editie 2 – NU ook verkrijgbaar in de winkel – Brocante Blog Magazine

Afgelopen week ontvingen de abonnees de 2e editie van ons magazine.  Altijd een spannende dag weer want; wat ga jij van deze editie vinden? Vind jij hem net zo geslaagd als wij? Of vind jij het helemaal niks? Dat kan natuurlijk ook. Je zal vast wel begrijpen dat wij deze dag nagelbijtend doorkomen en gespannen zitten te wachten op de eerste reacties.

 

Opgelucht

Zodra we de eerste reacties kregen konden we weer een beetje opgelucht ademhalen. De abonnees waren in ieder geval erg blij met het tijdschrift. Zodoende ontsnapte er al een klein beetje spanning uit ons lijf en konden we vervolgens heerlijk het weekend inluiden en genieten van het lekkere weer van de afgelopen dagen. 

 

Weer een spannende dag

Maar vandaag dinsdag is het weer een spannende dag! Waarom? Omdat vandaag ons magazine in Nederland ook te verkrijgen is bij onder andere de Ako, Cigo, Blz, Bruna, Libris, Primera, Raadshop, Vivant en andere boekhandels door heel het land. In België kan je het ook vinden en is het onder meer te verkrijgen bij de Albert Heijn, Carrefour, Delhaize, Spar, Standaard Boekhandel en andere boekhandels.

 

Sprong in het diepe

Van een paar duizend mensen die ons magazine konden kopen gaan we nu naar meer dan 10.000 exemplaren. Een mega sprong in het diepe zou je denken. Maar wel een die we als magazine maar al te graag nemen. Nu kunnen en mogen we nog meer mensen inspireren. Dat doen we maar al te graag; jou inspireren met de verhalen van andere brocante liefhebbers, mooie ingerichte huizen laten zien waardoor jij weer inspiratie kan vinden om in jouw eigen brocante stijl te gebruiken.

Brocante is een verslaving! Het is heerlijk om er elke dag zo mee bezig te mogen zijn. Soms zou ik willen dat er net nog wat meer uren in een dag zouden zitten, zodat ik al mijn ideeën sneller kan realiseren. Maar we doen het nu stapje voor stapje. Zodra het magazine in de winkel ligt…Dat is een mooie stap voor ons.

Houd ons magazine en website dan ook zeker in de gaten de komende tijd. Jij bent dan als eerste op de hoogte als we weer een nieuwe stap vooruit maken.

 

 

Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in.

 

13680339_648950791921847_487587569541302727_o
Bron Karin Maas | Het Brocante Dijkhuisje

13754592_926834494094053_5210087187497392173_n
Bron Maaike van Haperen | Pronck en Praal

13726700_1386480808035312_1108778670682605447_n
Bron Mirna George Tielens

natasja
Bron Brocanteblog.nl

 

 

 

3 Comments
 1. In een woord “prachtig”
  Maar wat heb ik voor mijn gevoel lang moeten wachten
  Veel FB vriendinnen hadden het blad al, maar ik dacht ik koop het deze keer wel gewoon
  Vanmiddag heerlijk zitten bladeren…
  Echt super

  Groet Ineke

 2. …Wat een FANTASTISCH mooi magazine!!
  Ik heb echt zitten genieten, schitterende foto’s, prachtige Brocante interieurs en een bron van informatie….CHAPEAU Colinda en Jeroen….van mij krijgen jullie “een 10 met een griffel”!!!!
  Echt een aanrader dit magazine!

  Lieve groetjes,
  Brigit
  Minoes – Brocante ❤

 3. Extra mooi om nog es te lezen hoe spannend het voor jullie is. Ook al heb ik het complete blad nog niet live gezien, ik heb er volledig vertrouwen in dat het een doorslaand succes wordt. Dat komt omdat ik geloof in enthousiasme en passie!
  En dat hebben jullie allebei, Colinda en Jeroen!
  Top hoe jullie bezig zijn 😉
  Nogmaals super bedankt voor het plaatsen van mijn blog.
  Bella notte en een lieve groet, MJ