Het nieuwste brocante tijdschrift 

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van een bordje met daarop de tekst brocante, vide grenier of rommelmarkt? Dan is ons tijdschrift, maar liefst 130 pagina's dik, zeker iets voor jou! Deze staat namelijk boordevol met brocante inspiratie, met onder meer schitterende binnenkijkers, een zeer uitgebreide brocante fairs en rommelmarkten agenda, interviews, columns, marktreportages en nog heel veel meer. 

Vanuit onze passie voor brocante maken we het magazine. En we willen dit dan ook graag met jou delen om je te inspireren. Ook weet je door onze uitgebreide agenda precies waar je zelf op brocante jacht kan gaan en je de mooiste items zal vinden. 

 

 

Abonnement Brocante Blog Magazine 

Je kan ook eenvoudig een voordelig abonnement nemen. Je ontvangt dan 4 nummers met maar liefst 20% korting voor slechts € 25,- inclusief gratis verzending. De normale prijs is € 31,96. 

Wat kan je in ons magazine verwachten?

Brocante Fairs

In Nederland worden er iedere maand steeds meer fairs georganiseerd waar brocanteurs hun mooiste brocante verkopen. Wij verzamelen deze fairs speciaal voor jou, zodat jij je voor even kan wanen in een brocante paradijs. 

Rommelmarkten

Als brocante liefhebber is er eigenlijk niets leuker dan zelf op zoek te gaan naar oude brocante spullen op een van de vele rommelmarkten. Wekelijks worden er door heel Nederland super veel georganiseerd. Maar waar nu eigenlijk? Wij verzamelden veel van deze markten en brachten er ook nog een logische volgorde in zodat je makkelijk op een bepaalde provincie en datum kan zoeken. 

Binnenkijkers

Niets leuker dan gluren bij je brocante buren. Daarom in elke editie van ons magazine meerdere binnenkijkers. Zodat je daarna zelf ook weer gelijk alles in je huis kan gaan verzetten, omdat je helemaal geïnspireerd bent geraakt. 

En onder meer ook

♥  Zes vragen over brocante en interieur aan een brocante liefhebber  ♥  Marktreportages  ♥  Columns  ♥  Interviews  ♥  En nog veel meer! 

 

Abonnement Brocante Blog Magazine

Abonnement Brocante Blog Magazine

Vier nummers per jaar voor maar €25,- inclusief gratis verzendkosten! Normale prijs € 31,96

Editie 3-2016 Brocante Blog Magazine

Editie 3-2016 Brocante Blog Magazine

Voor slechts €7,99 inclusief verzendkosten in Nederland

Editie 1-2016 Brocante Blog Magazine

Editie 1-2016 Brocante Blog Magazine

Op=Op. Nog maar een paar exemplaren

Editie 2-2016 Brocante Blog Magazine

Editie 2-2016 Brocante Blog Magazine

Voor slechts €7,99 inclusief verzendkosten in Nederland

 

 

Reviews van klanten

Daar is die dan; de eerste editie van het Brocante Blog magazine. Boordevol foto’s van prachtige brocante, interieurs en adresjes! Een geweldig eindresultaat!! Mijn complimenten Colinda en Jeroen!
Ook trots op mijn vriendinnetje Mirna, die een column schrijft voor dit magazine! En ik ben ook heel blij met het artikel over mijn blog  Dank jullie wel! X Nadine

Nadine      mylittlewhitehomebynadine

Ik heb het eerste nummer van je mooie blad dit weekend gekregen en gelezen. Wat een mooie aanwinst. Ik ben naast de inspirerende foto's heel blij met het uitgebreide overzicht van alle markten, dat vind je nergens zo allemaal bij elkaar. Bedankt hiervoor. Ik kijk al uit naar de volgende nummers.

Gerrie

     

Whoohoo!!! Daar is 'ie dan, de eerste editie van Brocante Blog Magazine. Zo gaaf om mijn eigen column terug te zien op papier! Bedankt Colinda dat je mij deze kans hebt gegeven en je mag trots zijn op het eindresultaat, helemaal toppie!

Mirna

     

Vandaag het splinternieuwe magazine:
“Brocante Blog Magazine” ontvangen, en wat is deze mooi geworden!!
Mag je supertrots op zijn Colinda!

Ook Brocante in het Park heeft hier een vermelding in gekregen.

Monique van der Meer - Brocante fair steenwijk

Supermooi magazine is het geworden!
Ik heb er zojuist uitgebreid door gebladerd, straks nog een keer en dan op het gemak alles goed bekijken en lezen. Smullen maar! Ik weet zeker dat iedereen nu al uitkijkt naar het volgende nummer 😉Enorm bedankt dat de Brocante mini Dijkfair ~ 11 juni 2016 ~ Zwartewaal in de agenda is opgenomen.

Karin Maas

Vanmorgen het Brocante Blog Magazine in de bus. Wat is het fantastisch mooi geworden! Ik geniet er al de hele dag van. Bedankt!!!

Ria